NATURDOKTORN - Naturligt i Klimakteriet (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2010-11-15
Förlag
Resonans Förlag
Dimensioner
210 x 145 x 4 mm
Vikt
120 g
ISBN
9789197775052
NATURDOKTORN - Naturligt i Klimakteriet (häftad)

NATURDOKTORN - Naturligt i Klimakteriet

(1 röst)
Häftad, Svenska, 2010-11-15

Slutsåld

Denna lilla bok hoppas vi ska bli till stor glädje för dig kvinna som befinner dig i övergångsåldern. Den huvudsakliga inriktningen för boken är de problem som kvinnor ofta ställs inför under klimakteriet, menopaus och övergångsåldern. Allt från menstruations besvär, sömnproblem, svettningar- och hetvallningar, de vanligaste klimakterie- och övergångsbesvären, till känslomässiga obalanser och mentala besvär.

Bokens syfte är att på ett lättsamt och enkelt sätt beskriva hur man med egenvård kan förändra sin situation och visa att de typiska besvär som många kvinnor upplever under denna tid, inte innebär någon återvändsgränd. Utan att det går att lindra och bota dessa på ett naturligt sätt, som inte innebär intag av farliga syntetiska läkemedel och därmed stora risker för biverkningar.

Naturen både ger och tar och i denna bok kommer du få lära dig att om man samarbetar med sig själv på ett naturligt sätt, så kommer både insikter och kunskaper att dyka upp som stöd för läkande och helande kraft.

Vi som skrivit denna bok har arbetat med helande terapi sedan i början av 1990-talet och då med särskilt fokus på energimedicin som homeopati och zonterapi. Och lärt oss att vår kropp har en fantastisk förmåga att läka sig själv om vi bara tar till vara på och lyssnar till de signaler som den ger oss vid olika tillfällen. Inga besvär och åkommor utan att det också finns en naturlig lösning till lindring och bot, det har blivit vår övertygelse under dessa 20 år som terapeuter.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om NATURDOKTORN - Naturligt i Klimakteriet