Upplev Yoga Nidra : vägledd djupavspänning (Remastrad) (cd-bok)
Format
CD-bok
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2013-01-31
Upplaga
1
Förlag
Förlaget Bindu
Dimensioner
140 x 125 x 8 mm
Vikt
71 g
SAB
Dbdde,Rai
ISBN
9789197789431

Upplev Yoga Nidra : vägledd djupavspänning (Remastrad)

(16 röster)  |  Läs 4 recensioner
CD-bok,  Svenska, 2013-01-31
137
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Innehåller två djupavspänningar, på 20 minuter och 45 minuter. Swami Janakananda guidar dig genom en djup avslappning av kropp och sinne. Informationshäftet som följer med CDn beskriver bakgrunden till Yoga Nidra och hur man får det fulla utbytet av de två avspänningarna.

Speltid 76 minuter.

"Avspänning är ett tillstånd. Det uppnås bäst genom en teknik som utlöser det. Blodtrycket normaliseras, immunförsvaret stärks, hjärnan slappnar av och samarbetar bättre. Alla kroppens organ och sinnen får en vila som sömnen sällan ger. Därför skärps sinnena och du känner dig i fin form efteråt. Ju bättre du känner till Yoga Nidra, desto lättare glider du in i det avspända tillståndet. Efterhand som du lär känna harmonin kan du framkalla den på ett ögonblick - mitt i dagens aktiviteter. Det speciella med Yoga Nidra är att den berör alla delar av ditt väsen med de olika metoderna som den innehåller. Efter att grundligt ha gjort kroppen och sinnet medvetna och avspända använder jag bl a chakranas mantra (bestämda ljudstavelser) och visuella symboler - till att väcka och harmonisera dessa energi- och medvetandeområden. I bakgrunden finns ljud från moder jord och musik av Roop Verma. Han är den första som spelad in chakranas uråldriga ljudsymboler - dem upplever du tillsammans med min vägledning under den djupa Yoga Nidra.? (Swami Janakananda)
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Upplev Yoga Nidra : vägledd djupavspänning (Remastrad)
 2. +
 3. Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå sig på tonåringen och få en bättre relation och dialog

De som köpt den här boken har ofta också köpt Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå s... av Lena Skogholm (inbunden).

Köp båda 2 för 366 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Upplev Yoga Nidra : vägledd djupavspänning (Remastrad). Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bästa avslappningsprogram
  Tomas H, 2 januari 2024

  Vi hade den på Yogakursen och jag tycker att det här var den bästa avslappningsprogrammet för mig. Rekommenderas särskilt för dom som tänkt fördjupa sig inom Yoga🙏🔆⛩

 2. Bakgrundsljud
  Bokmalen, 29 oktober 2014

  Den guidade avspänningen åtföljs av diverse bakgrundsljud och det är ju en smaksak om man ser det som ett plus eller minus. Själv tycker jag att det är störande.

 3. dålig men jättebra
  anna, 3 april 2014

  älskar verkligen denna cd - har haft den i många år men det var dags för nytt inköp pga att jag gav bort min gamla..tycker dock att ljudkvaliteten är urusel. jag hör lite dåligt så jag får ha den så högt att bruset stör hela upplevelsen. tycker faktiskt att denna omgjorda varianten har sämre ljudkvalitet än den jag hade

 4. Yoga Nidra är en form av Yoga och meditation på samma...
  Linda Olson, 3 juni 2013

  Yoga Nidra är en form av Yoga och meditation på samma gång och detta passar mig utmärkt.
  Den vägledande rösten är behaglig att lyssna på och lätt att följa.
  Jag rekommenderar denna varmt.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Swami Janakananda Saraswati