Yoga, tantra og meditation i min hverdag (häftad)
Format
Häftad
Språk
Danska
Antal sidor
128
Utgivningsdatum
2013-08-13
Upplaga
1
Förlag
Förlaget Bindu
Originaltitel
Yoga, Tantra och Meditation i min vardag
Medarbetare
Stuhr, Chris (foto)
SAB
Dbdde,Rai
ISBN
9789197789448
Yoga, tantra og meditation i min hverdag (häftad)

Yoga, tantra og meditation i min hverdag

Häftad Danska, 2013-08-13
179
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Denne kultbog, fast forankret i traditionen, er blevet en moderne klassiker indenfor yoga er først og fremmest en praktisk vejledning i yogaens mange metoder. Yogastillinger, åndedrætsøvelser, afspænding og meditation instrueres systematisk og følges op med forklaringer og billeder. Bogen indeholder desuden kapitler om den tantriske tradition, kundalini yoga, chakra og seksuelle ritualer. Den svarer i indhold og opbygning til et yogakursus. Brug den som kursusmateriale, til selvstudium eller fri inspiration i din hverdag.

Denne yogabog skiller sig ud fra de fleste andre: den bygger på Tantra-traditionen - det vil sige at forfatteren er mere interesseret i at du opnår praktiske resultater end i at præsentere filosofiske forklaringer, skabe drømmerier eller følge flygtige modestrømninger. Målet er at give dig mulighed for at skabe en stærk og smidig krop og et frit og kreativt sind - og at finde ro i dig selv. Hvis man virkelig vil have noget ud af yoga, er det ikke nok, at man mekanisk eller hektisk 'træner' nogle øvelser som en præstationssport eller fitness. Bogen viser yogaen i sit oprindelige lys; rekreativ, meditativ og afstressende, hvormed man får nødvendig energi til at møde dagens gøremål med ro og velvære.

?Yoga, Tantra og Meditation i min hverdag? må være en af de mest udbredte af vor tids yogabøger, og den yogabog som har været længst på tryk i Danmark. Femte udvidede og reviderede udgave.

Finns även i en svensk utgåva: "Yoga, Tantra och Meditation i min vardag".

Swami Janakananda er grundlægger af Skandinavisk Yoga og Meditationsskole.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Yoga, tantra og meditation i min hverdag
  2. +
  3. Kosmisk Kemi : Introduktion til grundenergiernes kemi i teori og praxis

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kosmisk Kemi : Introduktion til grundenergierne... av Per Bruus-Jensen (häftad).

Köp båda 2 för 428 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Yoga, tantra og meditation i min hverdag