Från sömnlös till utsövd : ett sexveckorsprogram mot sömnproblem för bättre sömn, mer energi och högre livskvalitet (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
126
Utgivningsdatum
2013-09-20
Upplaga
3
Förlag
Psykab AB
Dimensioner
220 x 150 x 10 mm
Vikt
212 g
SAB
Vefe,616.8498
ISBN
9789197795333
Från sömnlös till utsövd : ett sexveckorsprogram mot sömnproblem för bättre sömn, mer energi och högre livskvalitet (häftad)

Från sömnlös till utsövd : ett sexveckorsprogram mot sömnproblem för bättre sömn, mer energi och högre livskvalitet

(7 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2013-09-20

Slutsåld

Är det möjligt att du kan bli kvitt dina sömnproblem på sex veckor eller mindre ... helt utan mediciner ... oavsett hur länge du har haft dina besvär och hur allvarliga de är ... även om du har provat mängder av andra metoder?

Svaret är ja. I boken "Från sömnlös till utsövd" får du följa ett effektivt program för sömnproblem framtagen av en läkare och en psykolog med stor erfarenhet av att behandla sömnsvårigheter.

Programmet vänder sig till dig som lider av så kallad insomni, vilket innebär svårigheter att somna, nattliga eller för tidiga uppvaknanden, eller en känsla av att inte bli utsövd. Metoderna som beskrivs i boken har hjälpt tusentals personer med sömnproblem att få en god sömn, även när de lidit av grava sömnproblem som pågått i decennier.

Från sömnlös till utsövd är skriven på ett pedagogiskt och lättillgängligt sätt, och visar dig steg för steg hur du kommer tillrätta med dina sömnsvårigheter. Allt du behöver göra är att följa de enkla instruktionerna.

Upplägget i boken utgår från ditt eget sömnmönster, vilket gör att programmet blir personligt anpassat efter just dig.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Från sömnlös till utsövd : ett sexveckorsprogram mot sömnproblem för bättre sömn, mer energi och högre livskvalitet. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Känner mig lurad
    Per Nilsson, 14 mars 2017

    Känner mig lurad på en helt värdelös bok. Dessutom mycket dyr med tanke på innehållet. Mest egna tabeller att fylla i.

Visa alla 1 recensioner