Kryssa inte utan mig (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
148
Utgivningsdatum
2009-11-27
Upplaga
1
Förlag
Cobertura
Medarbetare
Scheiderbauer, Kristofer (foto)
Dimensioner
208 x 167 x 12 mm
Vikt
420 g
SAB
Prcd
ISBN
9789197795616
Kryssa inte utan mig (häftad)

Kryssa inte utan mig

Häftad Svenska, 2009-11-27

Slutsåld

Kryssa inte utan mig är den perfekta guiden för kryssningsnovisen. Här avlivas vanliga myter och läsaren får svar på det mesta, från hur man undviker att gå upp i vikt av all den goda maten till hur man bäst lindrar sjösjuka. Förutom handfasta tips på hur man väljer rätt kryssning presenteras en unik lista över vilka aktiviteter som finns på vilka fartyg. Boken innehåller också praktisk information för familjen, bröllopsparet, golfaren och den hälsomedvetne. Mellan de faktaspäckade kapitlen får läsaren följa med på författaren Heidi Rovéns egna kryssningsupplevelser i världen, inspirationsläsning som passar lika bra för drömmar hemma i soffan som i solstolen på däck. Varje kapitel är generöst illustrerat med härliga kryssningsbilder, de flesta tagna av Kristofer Scheiderbauer.

Att kryssa är vår tids snabbast ökande resform, ändå är svenskar fortfarande oerfarna när det gäller att semestra till havs. Fördomarna ligger som en skrämmande slöja och höljer fartygen i ett mystifierat dunkel. Myterna motiverar många att stanna på landbacken. Men det är allt bra synd då kryssning är en så härlig upplevelse, tyckte reseskribenten Heidi Rovén och skrev Sveriges allra första kryssningsbok. Kryssa inte utan mig tar kål på fördomarna och förklarar vad som är myter och vad som är sanning. Boken är skriven för kryssningsnovisen - den som aldrig kryssat men som är nyfiken - och den som gärna vill kryssa igen men med konkreta proffstips inför sin resa. Kryssa inte utan mig är också tänkt som inspiration till alla som lider av navigationsanalfabetism, sjösjuka och vattenskräck, men ändå fascineras av tanken på att glida fram till havs. Mellan de faktaspäckade kapitlen får läsaren följa med på författaren Heidi Rovéns egna kryssningsupplevelser i världen, läsning som passar lika bra som inspiration för resedrömmar hemma som i solstolen när man väl är iväg. Boken innehåller också information för familjen, bröllopsparet, golfaren och den hälsomedvetne. Varje kapitel är generöst illustrerat med härliga kryssningsbilder, de flesta tagna av Kristofer Scheiderbauer. Kryssa inte utan mig är den perfekta följeslagaren på en kryssning. Boken innehåller handfasta råd om hur man bäst planerar sin resa samt livet ombord, och ger tips på allt ifrån hur man väljer rätt rederi och rutt till vad man ska packa.

Om författaren:
Heidi Rovén är frilansskribent inom resor och spa. Hennes första bok Spaterapeutens 10 budord, gavs ut 2008, också på Cobertura förlag. Utöver att hon föreläser, driver Heidi Rovén www.spabanken.se. Sina kryssningsresor har hon beskrivit i en mängd artiklar varav flera finns återgivna i boken.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »