Winning Trading / Daytrading - All in - Any Out - Handla aktier på kort - och lång sikt. (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
320
Utgivningsdatum
2011-02-04
Upplaga
1
Förlag
Vinnarbyrån
Dimensioner
210 x 148 x 20 mm
Vikt
520 g
SAB
332.63,Qaeca
ISBN
9789197802000
Winning Trading / Daytrading - All in - Any Out - Handla aktier på kort - och lång sikt. (häftad)

Winning Trading / Daytrading - All in - Any Out - Handla aktier på kort - och lång sikt.

(1 röst)
Häftad,  Svenska, 2011-02-04

Slutsåld

Tobbe Rosén har hela sitt yrkesverksamma liv startat och utvecklat företag men för sex år sedan bestämde han sig för att på heltid syssla med sin 25-åriga hobby, att handla med aktier.

Det skulle visa sig vara svårare än väntat att livnära sig på kortsiktig aktiehandel. Den psykologiska pressen att försörja sig på daytrading är betydligt svårare att hantera än vad många tror. I denna bok får du lära dig en enkel tradingmodell och ett antal tips som gör att du lär dig kontrollera din värsta fiende på börsen - dig själv.

Nästan varje bok om trading betonar vikten av att inte handla mot trenden. I Winning Trading - All in - Any out lär du dig att definiera ett börsklimat, den viktigaste trenden, som fungerar som ett trafikljus, oavsett om du daytradar eller sparar i aktier på lång sikt.

Oavsett hur bra modell du har måste du, precis som när du startar ett företag - ha en bra affärsplan. Du får lära dig att göra en affärsplan som sedan ligger till grund för alla de beslut du tar som trader. Du måste lära dig att se förluster som nödvändiga, det är de som utvecklar dig till en bättre trader. Förluster får dock aldrig bli större än vad som bestämts i affärsplanen. Många känner igen sig i det underhållande kapitlet med Tobbes självupplevda dödssynder.

Du får lära dig hur du bygger upp en lönsam långsiktig portfölj enligt WT-pyramiden och G-kraftsprincipen. Tobbe Rosén har genom åren utbildat mer än 10.000 racerförare och håller sedan några år även uppskattade kurser i daytrading.

Det är lätt att ha förutfattade meningar när man handlar med värdepapper, men det viktigaste är att följa börsklimatet. Börsklimatet är som en luftballong - vänder vinden följer vi med och försöker aldrig spjärna emot. Låt det ta tid att bli duktig och ha kul under tiden.

Börja försiktigt och trada aldrig när du inte är fokuserad och laddad inför uppgiften. Du skall längta till varje börsdag och inte känna något tvång.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Tobbe Rosén

  • Candlesticks och Ichimoku / Teknisk analys

    Tobbe Rosén

    Detta är Tobbes femte bok om trading. I boken får du lära dig tolka grafer via candlesticks och Ichimoku som bägge härstammar från Japan. Du får på ett lättbegripligt sätt lära dig hur olika formationer vänder eller förstärker psykologin. Som Mr S...