Vinnande Aktieplaceringar - Från undervärderad till högpresterande - Aktier vs fonder (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
224
Utgivningsdatum
2011-06-10
Upplaga
1
Förlag
Vinnarbyrån
Dimensioner
215 x 155 x 20 mm
Vikt
480 g
ISBN
9789197802017
Vinnande Aktieplaceringar - Från undervärderad till högpresterande - Aktier vs fonder (inbunden)

Vinnande Aktieplaceringar - Från undervärderad till högpresterande - Aktier vs fonder

(1 röst)
Inbunden Svenska, 2011-06-10
279
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Normalt arbetar vi över 60.000 timmar från 25 till 65 års ålder, men ägnar bara några få timmar av dessa åt vår privatekonomi. Ägnar du bara några minuter i veckan åt att se över din aktieportfölj efter den modell du lär dig i boken kan du se fram emot en mycket lönsam och rolig hobby. Att du sedan kan förverkliga dina drömmar snabbare än du tror kommer du se som en bonus.

De flesta är överens om att det är enklare att simma med strömmen än att kämpa emot. Att definiera ett börsklimat och leta efter aktier som följer klimatet borde vara lika självklart, vilket det tyvärr inte alltid är.

Den som började spara i aktier för tio år sedan utan att sälja av när börsklimatet blåst åt fel håll har mindre pengar nu än år 2000. Placeringarna har blivit betydligt "mer långsiktiga" än vad som från början var planerat.

Tobbe Rosén har hela sitt yrkesverksamma liv startat och utvecklat företag men för sex år sedan bestämde han sig för att på heltid syssla med sin 25-åriga hobby, att handla med aktier. Vinnande Aktieplaceringar är Tobbes andra bok och den lär ut en enkel modell för långsiktiga aktieplaceringar.

Det är lätt att ha förutfattade meningar när man handlar med värdepapper, men det viktigaste är att följa börsklimatet. Stoppar man passivt huvudet i sanden genom att spara i fonder och låta dem falla i samband med börsnedgångarna kan i värsta fall hela vinsten spolieras. Att istället vara likvid i nedgångarna är enklare än du tror.

Tobbe Rosén har genom åren utbildat mer än 10.000 racerförare och håller sedan några år även uppskattade kurser i daytrading och vinnande långsiktiga aktieplaceringar.

Börsklimatet är som en luftballong - vänder vinden följer vi med!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Tobbe Rosén

  • Candlesticks och Ichimoku / Teknisk analys

    Tobbe Rosén

    Detta är Tobbes femte bok om trading. I boken får du lära dig tolka grafer via candlesticks och Ichimoku som bägge härstammar från Japan. Du får på ett lättbegripligt sätt lära dig hur olika formationer vänder eller förstärker psykologin. Som Mr S...