Bli en vinnare med Candlesticks / Slaget om kursstapeln - Aktier, Teknisk analys, Candlestick (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Daytrading
Antal sidor
254
Utgivningsdatum
2012-03-22
Upplaga
1
Förlag
Vinnarbyrån
Originaltitel
Bli en vinnare med Candlesticks eller Slaget om kursstapeln
Dimensioner
210 x 150 x 15 mm
Vikt
420 g
ISBN
9789197802024
Bli en vinnare med Candlesticks / Slaget om kursstapeln - Aktier, Teknisk analys, Candlestick (häftad)

Bli en vinnare med Candlesticks / Slaget om kursstapeln - Aktier, Teknisk analys, Candlestick

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2012-03-22
449
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Detta är Tobbes tredje bok om trading och den första heltäckande boken i Sverige om Candlesticks, helt i färg med svenska aktier! Att kunna tolka candlestick är helt nödvändigt för att tidigt upptäcka sentimentsförändringar så att du får en bra edge mot marknaden.

Du lär dig tolka och läsa psykologin bakom enskilda candles och formationer i kapitlet "Slaget om kursstapeln". Det blir allt viktigare om du ska lyckas på aktiemarknaden, oavsett om det är på kort eller lång sikt, att du kan tolka psykologin i diagrammen.

Så här skriver Peter Nilsson, författare till bland annat "Edge - lyft din aktiehandel till en ny nivå" och "Framgångsrik aktiehandel - 10 vinnande strategier": "Många svenska tekniska analytiker har anledning att glädjas när Tobbe Rosén nu släpper den första svenska boken med fokus på Candlesticks. Läs boken med andakt och njut av det faktum att diagrammen faktiskt visar svenska och inte amerikanska aktier. Det tänker jag göra".

I boken lär du dig:
- Candlestick från början
- Slaget om kursstapeln
- Marubozulinjen och hur den används
- Trend och momentum
- Mängder med formationer
- Enkla candles, dubbla candles och multi candles
- Öst möter väst
- Gap och hur de kan tradas
- Break out
- Tradingtider och vilken metod som bör användas

Förutom de vanligaste formationerna får du flera användbara setuper: Gapreverse and Go, Tretick, Reverse and Go, Up and Go med flera.

Boken har mycket att lära både proffs och nybörjare såväl som day-, swing- och långsiktig trading.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Bli en vinnare med Candlesticks / Slaget om kursstapeln - Aktier, Teknisk analys, Candlestick. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Jättebra bok
    Chrille, 6 april 2012

    Troligen en av de allra bästa böckerna om Teknisk analys och candlesticks som skrivits och att den dessutom är på svenska gör ju inte saken sämre. Passar utmärkt för såväl nybörjar tradern som den mera erfarne. Alla exempel är aktuella från det senaste året på den svenska börsen och chartsen är i färg. Författaren förklarar på ett mycket pedagogiskt och lättförståligt sätt de, som det från början kan verka, ganska komplicerade candlesticksformationerna och hur man kan använda dem i sin daglig... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Tobbe Rosén

  • Candlesticks och Ichimoku / Teknisk analys

    Tobbe Rosén

    Detta är Tobbes femte bok om trading. I boken får du lära dig tolka grafer via candlesticks och Ichimoku som bägge härstammar från Japan. Du får på ett lättbegripligt sätt lära dig hur olika formationer vänder eller förstärker psykologin. Som Mr S...