Candlesticks och Ichimoku (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Daytrading, Aktiehandel, Värdepapper, Swingtrading
Antal sidor
368
Utgivningsdatum
2018-10-12
Upplaga
1
Förlag
Vinnarbyrån
Originaltitel
Bli en vinnare med Candlesticks och Ichimoku
Dimensioner
217 x 155 x 28 mm
Vikt
699 g
ISBN
9789197802062
Candlesticks och Ichimoku (inbunden)

Candlesticks och Ichimoku

(2 röster)
Inbunden Svenska, 2018-10-12
499
Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Detta är Tobbes femte bok om trading. I boken får du lära dig tolka grafer via candlesticks och Ichimoku som bägge härstammar från Japan. Du får på ett lättbegripligt sätt lära dig hur olika formationer vänder eller förstärker psykologin. Som Mr Sanjin, upphovsmannen bakom Ichimoku, sade: "Risken är stor för att man inte ser helheten utan bara träden och missar skogen".

Ichimoku system som ger dig en ovärderlig helhetssyn på bara någon sekund. I slutet av boken får du lära dig flera strategier och hur de ska tradas.

Peter Nilsson, författare till bl a Boken om Gerillatrading, Edge - lyft din aktiehandel till en ny nivå och Framgångsrik aktiehandel - 10 vinnande strategier, skriver så här om boken: "Boken riktar sig inte bara till nybörjare. Flera av koncepten och teknikerna har mig veterligen inte tidigare beskrivits på svenska. Det finns något för alla här. För den som vill lära sig teknisk analys och trading är det viktigt att noga undersöka vad den som lär ut har för kompetenser. Tobbe Rosén tillhör toppskiktet.".

I boken Bli en vinnare med Candlesticks och Ichimoku får du ta del av många års erfarenhet i ämnena tradingpsykologi, analys och handfast trading. Peter Nilsson: "Gör plats i bokhyllan för nytillskottet bredvid Tobbes tidigare böcker, men låt den inte stå där och samla damm".
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Candlesticks och Ichimoku
  2. +
  3. Autobahn till lönsam trading

De som köpt den här boken har ofta också köpt Autobahn till lönsam trading av Tobbe Rosén (inbunden).

Köp båda 2 för 1038 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Tobbe Rosén

  • Autobahn till lönsam trading

    Tobbe Rosén

    Detta är Tobbes fjärde bok om trading och värdepappershandel. Mycket fokus i boken ägnas åt tradingpsykologi, vikten av fasta regler och uppföljning. Du får på ett lättbegripligt sätt lära dig grundläggande teknisk analys och money management. Ett...

Bloggat om Candlesticks och Ichimoku