Fler böcker inom
Format
Spiral
Språk
Svenska
Antal sidor
84
Utgivningsdatum
2011-10-24
Upplaga
1
Förlag
Piknik
Medarbetare
Clevberger, Philip (foto)
Dimensioner
195 x 250 x 10 mm
Vikt
321 g
SAB
Qca
ISBN
9789197818827
Alf om mat : gott käk för veckans alla dagar

Alf om mat : gott käk för veckans alla dagar

Spiral Svenska, 2011-10-24
209
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Matlagning ska vara enkelt, kul och gott. Det är vi nog många som tycker. Och i Alf om mat visar författaren och hobbykocken Alf Söderberg att det fungerar alldeles utmärkt i praktiken. Här får du ta del av Alfs bästa recept för vardag, fredag och helg, ofta med inspiration från fjärran länder. Inga konstigheter, bara enkelt och väldigt gott.

Alf Söderberg är byråkrat, tonårspappa och matlagningstokig. Med ett nyfiket och lekfullt sinne gör han regelbundna upptäcktsresor i världens alla kök. Innehållet i hans bokhylla består till 90 % av kokböcker, men trots det tyckte Alf att det saknades ett slags kokbok: en bok för dig som kanske inte är helt bortkommen i köket, men inte långt därifrån. En bok för dig som vill ha inspiration och middagsidéer, utan att det blir för mycket krångel. Resultatet blev Alf om mat".
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Alf om mat : gott käk för veckans alla dagar
  2. +
  3. Käka grönt! : Tuvessonskans ultimata guide till skåpmat, brödmat, plåtmat och annat gott - BOK SIGNERAD AV JULIA TUVESSON

De som köpt den här boken har ofta också köpt Käka grönt! : Tuvessonskans ultimata guide till... av Julia Tuvesson (inbunden).

Köp båda 2 för 408 kr

Kundrecensioner

Bloggat om Alf om mat : gott käk för veckans alla dagar