Inuti ett cirkushjärta = Inside a circus heart (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Engelska
Antal sidor
120
Utgivningsdatum
2010-02-01
Upplaga
1
Förlag
Cirkus Cirkör
Översättare
Claire Chardet
Dimensioner
273 x 213 x 12 mm
Vikt
720 g
SAB
Iköe
ISBN
9789197819312
Inuti ett cirkushjärta = Inside a circus heart (inbunden)

Inuti ett cirkushjärta = Inside a circus heart

Inbunden,  Engelska, 2010-02-01

Slutsåld

-Jag är rädd hela tiden, men jag har övat mig på att inte vara rädd för att vara rädd, säger akrobaten.

Inuti ett cirkushjärta berättar hur det kan gå när man satsar allt på att leva sin dröm och tar rädslan i handen och hoppar.

På vackra fartfyllda bilder illustrerar cirkusartisterna genom cirkuskonsten hur man når sina mål. Akrobaten uppmanar oss att våga mer än vi vågar och clownen lär oss att vända ett misslyckande till en succé. För en clown är misslyckandet en möjlighet.

Genom att konsekvent hämta verktyg från cirkusen visar Tilde Björfors och Kajsa Lind hur Cirkus Cirkör vuxit från en omöjlig dröm till ett företag och en vision som i 15 år lyckats verka i flera branscher och världar samtidigt - kultur, skola, fritid, högskola, näringsliv, ideell arena och entreprenörskap.

Cirkus Cirkör började i Tilde Björfors kök i Stockholm 1995 då grundarna skrev ner en vision om att förändra världen genom nycirkus och etablera konstformen i Sverige. Sedan dess har Cirkus Cirkör vuxit explosionsartat och förutom att turnera regelbundet i Sverige och världen med både föreställningar och cirkuspedagogik, finns idag också cirkusgymnasium, lab, kurser, träning, högskola och forskning i nycirkus.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna