Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Lou (del 1)
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
48
Utgivningsdatum
2009-10-28
Upplaga
1
Förlag
Wibom Books
Översättare
Lotta Riad
Originaltitel
Journal infime
Medarbetare
Sjölund, Petter (form)
Illustratör/Fotograf
Julien Neel
Dimensioner
270 x 195 x 10 mm
Vikt
320 g
SAB
uHci
ISBN
9789197821308
Lou 1. Dagboksdagar (inbunden)

Lou 1. Dagboksdagar

(11 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2009-10-28

Slutsåld

Äntligen en tecknad serie för tjejer!
Rikt illustrerad med mycket roliga detaljer och en bok som man gärna återkommer till många gånger.

Vad gör man om killen man gillar visar sig vara en riktig näspetare? Hur får man ihop sin tv-spelstokiga mamma med den nye grannen? Saknar man en pappa man aldrig har träffat? 12-åriga Lou bor med sin mamma och de står varandra mycket nära! I Lous värld finns också en katt med många namn, en prövande mormor, en räddare i nöden i form av Gino - världens bästa pizzabagare. Och förutom Tristan,som Lous hjärta brinner för och mammas nya kärlek Richard finns också Mina - som är Lous bästa vän. Tillsammans lämnar de barbiedockornas magi bakom sig för att upptäcka allt som hör tonåren till. Allt detta och mycket mer ritar och berättar Lou själv om i sin nya dagbok.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Lou 1. Dagboksdagar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Kul och inspirerande seriebok
  Åsa, 25 december 2009

  En jättekul och fint tecknad seriebok som är lätt att tycka om och läsa igen och igen! Inspirerande och rolig! Jag vill rekommendera den till alla mellan ca 8 och 100 år.

 2. Kul serie för hela familjen
  Pidde, 18 december 2009

  Jätteroligt att franska serien om Lou äntligen kommer ut på svenska. Även om serien om Lou och hennes mamma främst vänder sig till unga tjejer så är den läsvärd för alla. Dels om hur det är att växa upp, men dels även för att den ger en så bra inblick i fransk miljö. Att den sen är så himla bra tecknad gör ju inte saken sämre. Dessutom är den bra översatt och fint utgiven. Hoppas att Wibom books kommer att fortsätta att ge ut även de andra delarna i denna serie....

 3. Läs!
  Mamma x2, 15 december 2009

  En trevlig bok om mamman och hennes finurliga tjej. Absolut läsvärd även för killar! Kan med fördel läsas av hela familjen. Får en 5a för dess originalitet, den sticker ut!

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Julien Neel

Bokvideo