Lou 5. Laser Ninja (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Lou (del 5)
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
48
Utgivningsdatum
2011-10-25
Förlag
Wibom Books
Dimensioner
270 x 190 x 10 mm
Vikt
310 g
SAB
uHci
ISBN
9789197821353
Lou 5. Laser Ninja (inbunden)

Lou 5. Laser Ninja

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2011-10-25
159
 • Skickas från oss inom 2-5 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Vad är det för en konstig lukt? Lagar Lous mamma mat eller är det katten? Laser Ninja inleds dramatiskt med en husbrand då allt brinner upp men ändå - samma natt får Lou också veta att hon skall få en lillebror. Trots branden ser det mesta ändå ganska ljust ut, Tristan och Lou verkar äntligen få ihop det, ny fin bostad och mammas mage bara växer. Lou läser sin mammas dagbok och får reda på en hel del om mormor och hur det var när mamma lämnade Vällingby för kärleken. Det är roligt och den förklarar en hel del, den där dagboken. Som varför Lous mamma alltid lever i nuet. Samtidigt tornar problemen upp sig på annat håll - är Richard inte redo att bli pappa? Serien om Lou fortsätter oförtrutet att hitta nya läsare och har nu blivit populärare än någonsin. Så missa inte denna oemotståndliga nya del av Lou.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Lou 5. Laser Ninja
 2. +
 3. Lou 7. Kojan

De som köpt den här boken har ofta också köpt Lou 7. Kojan av Julien Neel (inbunden).

Köp båda 2 för 318 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Lou 5. Laser Ninja. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. "Den var väldigt spännande! Man visste aldrig vad som...
  Majsan, 22 januari 2014

  "Den var väldigt spännande! Man visste aldrig vad som skulle hända i nästa serieruta. Men om man inte läser alla böckerna som är innan så skulle jag tro att man inte skulle fatta så mycket av vad som händer. Så om du vill läsa Lou 5 Laser Ninja, så borde du verkligen läsa alla Lou böckerna som kommer innan den här" / Skrivet av min dotter 11 år.

 2. KUL!!!!!!!!!!!!!!
  Sara Victorin, 25 juni 2012

  Den här boken var riktigt rolig men samtidigt lite allvarlig. Jag tycker att Julien Neel skriver riktigt bra om tjejer och han är så sjukt roliga böcker om Lou.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Julien Neel