Det grymma svärdet 11-12 (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Det grymma svärdet (del 11)
Antal sidor
104
Utgivningsdatum
2012-10-15
Förlag
Lystring
Medarbetare
Liljemark, David (förf.) / Lindström, Edvin (förf.) / Ekström, Lotta (förf.) / Malm, Johan (förf.) / Carlfors, Caroline (förf.) / Nilsson, Lars (förf.) / Abrahamsson, Joel (förf.) / Ashbourne, Jon (förf.) / Rolandsson, Torbjörn (förf.) / Swahn, Rickard (förf.) / Fors, Viktor (förf.) / Juuso, Jonas (
Illustratör/Fotograf
Kristin Eklund, Lars Nilsson, Kajsa Gustafsson, Henrik Möller, Miriam Kaukosalo, Tob Lund
Dimensioner
220 x 140 x 20 mm
Vikt
754 g
SAB
Bd
ISBN
9789197821896
Det grymma svärdet 11-12 (inbunden)

Det grymma svärdet 11-12

Inbunden Svenska, 2012-10-15
99
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Beställ boken senast tisdag 15 december för leverans innan julafton
"Typläsaren för Det grymma svärdet är någon med vaga AFA-sympatier som bor i tredje hand i en garderob i ett kollektiv med rivningskontrakt. Efter att ha läst halva numret går jag ut och köper nya Vanity Fair.
Samtidigt växer en sorts motvillig fascination fram, och den är faktiskt inte av det slag som trafikolyckor utövar. Det här är berättelser från ett Sverige utanför, ett Sverige där Fas 3 är en realitet. Där vissa ambitioner finns men förmågan eller bara orken att göra något av dem saknas.
"Jag vet inte ... Jag satt fan bara och gjorde bajs korvar och så kände jag direkt att det var rätt väg", svarar Elin Almered, presenterad som "allkonstnär" i en intervju på frågan om vad hon tänkte på när hon gjorde glittriga rosa bajs korvar i lera.
Det är en spännande tanke att en framtida forskare jämför Det grymma svärdet med Icon eller Residence för att få en bild av Sverige 2012. Frågan är om hon eller han kommer att tro på att de kommer från samma världsdel.
Vid närmare eftertanke säger det nog redan i dag något om tillståndet i landet."

Nils Forsberg, Aftonbladet
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Det grymma svärdet 11-12
  2. +
  3. Det grymma svärdet 22

De som köpt den här boken har ofta också köpt Det grymma svärdet 22 av Karolina Stenström, Fredrik Jonsson, Karolina Dahl, Johannes Nilsson, John Porcellino (häftad).

Köp båda 2 för 134 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »