Äntligen vilse : om konsten att resa (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
160
Utgivningsdatum
2010-04-08
Upplaga
1
Förlag
Walborg bokförlag
Originaltitel
Äntligen vilse - om konsten att resa
Medarbetare
Ulvsgärd, Jörgen (foto)
Dimensioner
270 x 225 x 10 mm
Vikt
780 g
SAB
N.07
ISBN
9789197831819
Äntligen vilse : om konsten att resa (häftad)

Äntligen vilse : om konsten att resa

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2010-04-08

Slutsåld

Om konsten att resa har mycket sagts av många resenärer, om konsten att uppleva äventyret likaså. Jörgen Ulvsgärd är journalist och fotograf. I hela sitt vuxna liv har han rest över hela världen under mottot: "Man måste gå vilse för att uppleva äventyret".
Med penna och kamera har han gått vilse i Sydamerikas djungler, färdats uppför floderna i det inre av Afrika, rest över den nordamerikanska prärien, längs Patagoniens ödsliga kust och tagit sig igenom den antarktiska packisen.
Tjusningen och drivkraften i hans resande bottnar i en nyfikenhet på världen utanför det lilla samhälle i Blekinge där han växte upp. En obändig lust att vidga perspektiven, att bryta ny mark, men också ett sökande efter större kunskap om livet i både stort och smått.
"Under mina resor runt om i världen har jag lärt mig att väntan har ett värde i sig och att långsamheten ofta är dörren till en rikare upplevelse. Jag har lärt mig att övervinna mina rädslor, att våga ta för mig. Att resa har för mig också varit en ovärderlig träning i ödmjukhetens svåra konst. Kanske kan dessa samlade reseberättelser inspirera dig".

Det lilla äventyret väntar alltid runt hörnet, men du måste själv anstränga dig för att nå dit.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Äntligen vilse : om konsten att resa. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Fantastisk
    Suzanne, 17 februari 2015

    En helt fantastisk bok med underbara bilder.Texter som får mig att känna mig som en medresenär. En bok att rekommendera till alla nyfikna som älskar att resa.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Jörgen Ulvsgärd

  • Mitt Mallorca

    Jörgen Ulvsgärd

    Upplev det genuina, spännande och vackra Mallorca! Världens kanske vackraste ö? Mallorca har allt! Härliga stränder, orörda vikar, branta berg, behagligt klimat och en fascinerande historia. För att inte tala om maten! Mallorca lockar med både gou...