Yoga med Malin Berghagen (cd-bok)
Format
CD-bok
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2011-02-21
Förlag
Wellness Music Sweden
Dimensioner
140 x 125 x 10 mm
Vikt
100 g
SAB
Rai/LC
ISBN
9789197833264

Yoga med Malin Berghagen

(51 röster)  |   Läs 13 recensioner
CD-bok,  Svenska, 2011-02-21
166
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Malin Berghagen släpper nu en efterlängtad yoga-cd där hon på ett lättsamt sätt lär ut några av sina populäraste yogapass så att du kan träna hemma i lugn och ro.

Passar både för dig som är nybörjare och för dig som är en mer erfaren yogautövare. Det enda du behöver är en stilla plats och en stund för dig själv. Malin leder dig sedan igenom övningarna med skön yogamusik i bakgrunden. Yoga med Malin är producerad av Björn Melander från Wellness Music. En gedigen produktion där Malins passion för yoga når ut på ett nära och inspirerande sätt.

Den exklusiva förpackningen innehåller affisch med bilder på de olika rörelserna samt en booklet där Malin delar med sig av sina tankar kring yogan.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 13 recensioner av Yoga med Malin Berghagen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Ro och energi
  Ulla Katarina Wiklund, 22 september 2020

  Den har bra instruktioner. Lätt att följa. Den gör skillnad.Jag har cd:en. Jag kan följa ljud och instruktioner via pappersskisser.

 2. Superbra
  AgnesKenshin, 26 maj 2020

  En av få träningsvideos som jag faktiskt följer regelbundet sen lååångt tillbaka. Enkelt, snabbt, smidigt, samt mjuk och behaglig röst från Malin.

 3. Vi har sittyoga med Malin Berghagens CD
  Kristine , 1 mars 2018

  Vi är en grupp pensionärer som har sittyoga och använder oss av Malin Berghagens CD. Vi träffas en gång i veckan, och har naturligtvis också en tjej som leder oss.
  Detta är en mycket mjuk och skön yoga, och vi är alla överens om att det känns riktigt bra.

 4. Yoga med Malin
  irenehelen, 5 oktober 2015

  Tycker mycket om denna ljudbok som jag ofta använder mig av i vardagen. Övningarna är ganska enkla men mycket effektiva. Man kan göra alla momenten samtidigt eller bara välja ut något som passar för stunden.

 5. yoga
  Lilian Palmqvist, 10 juni 2015

  Detta är en bra enkel yoga som hjälper kroppen att komma iform, slappna av och öppna upp sig. Mycket lämplig som present.

 6. Väldigt lugn och avslappnade
  Veronika, 19 februari 2015

  Yoga som passar bra för alla men särskilt för nybörjare. För mig som är en van utövare är de övningar lite för enkla men eftersom yoga handlar om att grunda sig i verkligheten, andas och vara här och nu kan jag rekommendera Yoga med Malin till alla. Bra kvalité som alltid. Tack Malin! Namaste.

 7. Älska
  Eva Christina Bondesson, 29 oktober 2014

  Så underbart kändes som man var tillbaka i Palma med Malin uppe i borgen riktigt njuter av denna stund. Bästa morgon yogan

 8. Yoga cd med Malin Berghagen
  Jojo, 2 april 2014

  Denna cd är ett måste för oss som lätt blir för lata att utföra yoga och stretchövningar! Dom olika passen är inte krångliga och långa utan enkla och snabba! Och stort bonus för Malins tydliga och behagliga röst med härlig bakgrundsmusik! Köp, köp, köp och så en till din vän som också behöver varva ner och stretcha kropp o knopp regelbundet:=)

 9. Ljudbok som är bra för morgon Yoga
  Sara, 1 april 2014

  Bra ljudbok för morgon Yoga. Skulle vilja haft den som DVD, för Malin kan verkligen lära ut Yoga på ett perfekt sätt.

 10. Den här ljudboken är en bra start på dagen. Med en...

  Den här ljudboken är en bra start på dagen. Med en varm röst vägleder Malin dig genom både meditation men också väcka kroppen på ett lugnt sätt. Gillar den jättemycket och ett bra komplement till träning men också för de som vill uppleva avslappning.

 11. Helt fantastisk cd skiva. Sätter på den varje morgon...

  Helt fantastisk cd skiva. Sätter på den varje morgon och gör meditationen och morgon yoga och blir jättepigg och glad.

 12. Väldigt bra, lätt att förstå övningarna, Malin är...
  Carina Sätterlund, 23 oktober 2013

  Väldigt bra, lätt att förstå övningarna, Malin är suverän att lära ut Yoga. Värd att pröva det är valuta för pengarna.

 13. Helt underbar skiva, Malin har en sådan skön röst att...
  Åsa Maria Karlsson, 24 april 2013

  Helt underbar skiva, Malin har en sådan skön röst att lyssna på. Definitivt värd att köpa. Bra med planschen som följer med.

Visa alla 13 recensioner

Fler böcker av Malin Berghagen