Tonåringar : om livet med nästan vuxna barn (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
272
Utgivningsdatum
2009-11-02
Förlag
Basun Förlag
Dimensioner
218 x 142 x 20 mm
Vikt
500 g
SAB
Oac
ISBN
9789197835404

Tonåringar : om livet med nästan vuxna barn

(5 röster)
Inbunden, Svenska, 2009-11-02
180 kr
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
"Visste du att tonåringar i undersökning efter undersökning svarar att de skulle vilja spendera mer tid med sina föräldrar? Visste du att bråk inte rensar luften, utan oftast bara föder mer aggressioner? Inte det? Då har du, liksom de flesta andra tonårsföräldrar, mycket att lära av boken "Tonåringar - Om livet med nästan vuxna barn". Det märks också väl att författarna har lång erfarenhet från barn- och ungdomspsykiatrin. Råden de ger känns trygga och kloka." Isabella Lövin, Femina

"Deras bok är sprängfylld med goda råd och viktiga insikter, men det ojämförligt viktigaste rådet presenteras på allra sista sidan: "Stå ut med att ge utan att alltid få något tillbaka." Formuleringen lyckas fånga något av essensen i det goda föräldraskapet" Ann Heberlein, Sydsvenskan "

Värsta, bästa boken för dig som snart får eller har tonåringar. Humor, igenkänning och kanonråd."

Tidningen Mama Äntligen kommer Tonåringar - Om livet med nästan vuxna barn i ny upplaga! Föräldrahandböcker finns det gott om. Det som gör att den här boken sticker ut är att den bygger helt på vetenskapligt grundade fakta - samtidigt som den är skriven på ett lättsamt och humoristiskt sätt. Boken är fylld av handfasta tips och konkreta råd som är anpassade till sådant som en tonåring kan komma i kontakt med idag, som nätmobbning, bonusfamiljer, webbcam-sex och nattliga online-spel. Men förstås också sådant som i alla tider har präglat tonåren: förälskelser, alkohol och föräldrakonflikter. Så om du bara har tänkt att läsa en bok om tonåringar, läs den här! Ingrid Gråberg och Jenny Klefbom är legitimerade psykologer med lång erfarenhet av arbete med barn och unga på BUP och de senaste åren i egen verksamhet. Tillsammans har de breda kunskaper i olika psykologiska metoder och teorier och anlitas regelbundet som experter i tv och tidningar.
Läs mer på www.psykologkompetens.se.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Tonåringar : om livet med nästan vuxna barn
  2. +
  3. Lyssnar din tonåring? : samtal med förändring som mål

De som köpt den här boken har ofta också köpt Lyssnar din tonåring? : samtal med förändring s... av Liria Ortiz, Charlotte Skoglund (häftad).

Köp båda 2 för 395 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

Bloggat om Tonåringar : om livet med nästan vuxna barn