Återkomsten : fem år senare (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
VIPstory (del 1)
Antal sidor
99
Utgivningsdatum
2011-03-29
Förlag
Dahlgrens förlag
Medarbetare
Johansson, KG (förf.) / Lewin, Trille (förf.) / Lund, Johan (förf.) / Petersen, Carol (förf.) / Slapak, Rikard (förf.) / Staffas, Rebecca (förf.) / Wester, Torbjörn (förf.)
Dimensioner
210 x 135 x 6 mm
Vikt
160 g
SAB
Hc.016
ISBN
9789197839518
Återkomsten : fem år senare (häftad)

Återkomsten : fem år senare

Häftad Svenska, 2011-03-29
102
  • Skickas inom 5-8 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Återkomsten fem år senare är det genomgående temat för denna novellsamling. Alla författare angriper temat på sitt sätt och utnyttjar det utrymme för tolkning som finns.

Det hinner hända mycket på fem år i världen, men för vissa av huvudpersonerna är det som om tiden stått stilla när de återvänder till en plats eller person efter en tid.

Nyskrivna och fängslande noveller av Cecilia Hultberg, Viktor Andersson, Torbjörn Wester, Frida Edman, Rikard Slapak, Carol Petersen, Rebecca Staffas, KG Johansson, Torbjörn Hansson, Johan Lund och Trille Lewin.

Förutom novellerna bjuds läsaren på ett avsnitt i Berättarskolan som ger tips och råd om hur man blir en bättre författare. Dessutom en lång artikel om Ernest Hemingway, en legendarisk novellförfattare.

Detta är första boken i VIPstory-serien.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Återkomsten : fem år senare
  2. +
  3. Över en vårfika

De som köpt den här boken har ofta också köpt Över en vårfika av Cecilie Östby, Mirjam Lindahl, Carina Aynsley, Pernilla Persson, Cecilia Hultberg (kartonnage).

Köp båda 2 för 301 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »