Rotsystem : dina ängder gröna (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Rotsystem
Antal sidor
80
Utgivningsdatum
2017-06-09
Förlag
Fria Ligan
SAB
Rdd
ISBN
9789197848879
Rotsystem : dina ängder gröna (häftad)

Rotsystem : dina ängder gröna

Häftad Svenska, 2017-06-09

Slutsåld

Välkommen ut i det Gröna!
De flesta människor i den nya tiden nöjer sig med att leva sina liv innanför arkologins trygga väggar. Du är annorlunda. Du har bestämt dig för att lämna den varma och säkra tillvaron för att utforska världen utanför.
Här ute finns faror och fasor, från gigantiska muterade monster till minsta infektion, men här finns också oräkneliga rikedomar. Kommer du att vara en av de få som lyckas återvända med erfarenheter och rikedomar? Eller kommer du att bli som de flesta, som kommer tillbaka svårt skadade och infekterade, eller inte alls kommer tillbaka? Har du det som krävs för att överleva härute?
Den här modulen innehåller:
*Ett spelarkapitel som täcker hur man förbereder sig inför en expedition, vad man kan förvänta sig från uppdragsgivare och vad man bör packa med sig.
*Ett spelledarkapitel som hjälper dig att skapa en så minnesvärd och spännande upplevelse som möjligt. Här lär du dig om utforskning ute i det vilda och gröna, i övervuxna städer och i övergivna ruiner.
*Nya regler för infektioner och smitta, som skapar en stämning av paranoia och ett maniskt säkerhetstänk hos spelare och rollpersoner. Och om olyckan är framme: ett ramverk som låter spelledaren skapa en skräddarsydd infektion som bryter ner rollpersonens kropp och psyke.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Rotsystem : dina ängder gröna