Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2012-09-05
Förlag
Ordberoende Förlag AB
ISBN
9789197851756
Jag vet inte var psykoser kommer ifrån (e-bok)

Jag vet inte var psykoser kommer ifrån E-bok

(1 röst)
E-bok (EPUB), Svenska, 2012-09-05

Styckköp

139

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Det börjar med ett mord och därefter tar författaren med dig på en gripande biografisk resa i en nybliven mammas vardag. En eskalerande tillvaro som blandas av dagishämtningar och psykoser och där skillnaden mellan verklighet och vanföreställningar blir allt svårare att förhålla sig till.

Denna självutlämnande och samtidigt varma och insiktsfulla bok innehåller information om psykoser och förslag på hur du kan hjälpa och förstå en psykiskt sjuk person. Boken är användbar för alla som vill veta mer om psykoser oavsett diagnos, hur vården fungerar och vilken hjälp du kan få från samhället. Den kan också användas som en grundläggande guide för studenter som läser psykiatri.

Pebbles Karlsson Ambrose är född 1970 och arbetade i många år inom reklambranschen. Efter sin andra psykos fick hon diagnosen schizoaffektivt syndrom och brottas nu med en psykosproblematik i sin vardag.

Ordberoende Förlag väjer inte för de stora livsfrågorna som sorg och svår krisbearbetning - självklara delar av livet, med många gånger utdragna och svåra läkandeprocesser. Dessa processer ställs utanför tid och rum i vårt moderna och alltmer snabbfotade samhälle.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Pebbles Karlsson Ambrose