David Batras inte så tråkiga indiska mat (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
188
Utgivningsdatum
2012-09-12
Upplaga
1
Förlag
Walter and Books
Originaltitel
David Batras inte så tråkiga indiska mat
Medarbetare
Lindholm, Leila (red.) / Kleinschmidt, Wolfgang (foto)
Dimensioner
250 x 200 x 30 mm
Vikt
880 g
SAB
Qcabd,641.59
ISBN
9789197859936
David Batras inte så tråkiga indiska mat (inbunden)

David Batras inte så tråkiga indiska mat

(25 röster)  |  Läs 6 recensioner
Inbunden Svenska, 2012-09-12
179
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor

De flesta känner David Batra som ståuppkomiker, men att han även är en hejare på att laga indisk mat är det färre som vet. David Batras inte så tråkiga indiska mat är utgiven på kändiskocken Leila Lindholms bokförlag Walter & Books.

David Batra är en av Sveriges populäraste ståuppkomiker, men när han inte står på scenen ägnar han mycket tid åt sin hobby, nämligen att laga mat och i synnerhet indisk mat.
David Batras inte så tråkiga indiska mat är en kokbok fylld av fantastiskt goda och enkla recept som passar hela familjen. David, som har indisk pappa, har under hela sin uppväxt tillbringat mycket tid i landet. Hans familj i Indien har alltid bjudit på underbara måltider, och flera av sina bästa recept har han lärt sig av sin faster Rekha i Delhi.
Indisk mat anses ofta som lite krånglig, men i den här boken hittar du okomplicerade rätter med ingredienser som finns i de flesta livsmedelsbutiker. Här bjuds på Chicken Korma, Crispy Chili Potatoes, Chicken Malay Kebab, Punjabi Fried Rice, Palak Paneer, Pappas klassiska Dal, Instant Halwa, kulfi och saffransglass.

Tillsammans med Davids instruktioner och berättelser blir matlagningen en allt annat än tråkig upplevelse.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av David Batras inte så tråkiga indiska mat. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Kul kokbok
  Ros-Marie Olsson, 5 september 2016

  En kokbok som man kan läsa som ren underhållning.Ett fantastiskt recept är Batras inte så heliga köttbullar.Mycket god rätt att både ha till vardags eller bjuda på.

 2. Förutom paneer-ost har jag inte hittat några...
  Eva, 15 januari 2014

  Förutom paneer-ost har jag inte hittat några "konstiga" ingredienser som vi inte redan har eller kan köpa i närmaste affär. Allt vi har lagat har varit väldigt gott och det mesta har fallit även barnen på läppen. Fina bilder, inspirerande layout, roliga artiklar insprängda mellan recepten (lagom många sådana) och skön papperskvalitet.

 3. En helt fantastisk bok! Man blir inspirerad till att...
  Caroline S., 14 november 2013

  En helt fantastisk bok! Man blir inspirerad till att laga precis ALLA recept. Dessutom har den underbara anekdoter och färgsprakande vackert tagna bilder. Min absoluta favorit kokbok!

 4. Roliga, inspirerande och spännande recept. Lite...
  Epopa Mageta, 18 juni 2013

  Roliga, inspirerande och spännande recept.
  Lite otydliga recept emellanåt. Kryddningarna är emellanåt lite mesiga och bör justeras efter smak. Jag har lagat ett 10-tal av recepten.

 5. En spännade bok med många bra recept. Har provat ett...
  ELISABETH GUSTAFSSON, 29 maj 2013

  En spännade bok med många bra recept. Har provat ett fem tal. Dessutom är det mycket trevlig läsning om David Batras ursprung. Fina bilder från Indien.

 6. Just indisk kokbok har jag saknat länge, tack David...
  Lena Carlsson, 23 maj 2013

  Just indisk kokbok har jag saknat länge, tack David för att du gjort den här boken!
  Underhållande, enkel och smaklig. Det är milt försvenskad indisk mat, med alla de populäraste recepten. Snygga, härliga bilder. Väldigt roliga historier om Davids liv finns insprängda i boken. För den som vill kan man trycka på ytterligare lite mer kryddor, men det mesta passar perfekt till en familjemiddag. Ett par stavfel och en receptförväxling stör tyvärr ögat, för den som läser igenom hela boken.

Visa alla 6 recensioner