Budskap från Silver Birch (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Serie
Silver Birch serien (del 1)
Antal sidor
215
Utgivningsdatum
2011-10-04
Förlag
Highhill publishing
Dimensioner
210 x 150 x 20 mm
Vikt
430 g
ISBN
9789197861120
Budskap från Silver Birch (häftad)

Budskap från Silver Birch

(1 röst)
Häftad Svenska, 2011-10-04
159
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
"Vilket vackert budskap vi har till er värld; ett budskap som gör människan fri och lär er att njuta av ert gudomliga ursprung; ett budskap som lär er att ta av alla era bojor; ett budskap som lär er att njuta av fullständigheten i den andliga kunskapen; ett budskap som lär er att inte bara leva i den materiella dimensionen utan också i den andliga; ett budskap som ger er skönhet, kärlek, visdom, förståelse, sanning och lycka; ett budskap som talar om tjänst, tjänst, tjänst. Denna bok ges till den materiella världen med andevärldens välsignelse. Jag ber att ögonen öppnas och själen berörs hos alla som läser den, för innan själen väcks till liv och blir medveten om de högre, djupare, större och mer ärofyllda sakerna i livet lever man som i en dimma."

Silver Birch - en andlig guide - ger dig här genom sitt medium Maurice Barbanell enkla, upplyftande, tröstande och inspirerande svar på de frågor vi alla ställer oss ibland om livet och dess mening. Svar som vi behöver mer än någonsin i denna turbulenta och omvälvande tid där vi efter finanskriser och katastrofer har börjat söka efter en djupare mening i våra liv. Detta är den första titeln i en serie böcker med Silver Birchs samlade visdom som han har förmedlat från andra sidan via sitt medium under mer än 20 år. Böckerna ger dig insikter om livet i stort, mediumskap, religion, livet efter detta och mycket mer. Silver Birchs budskap lämnar ingen oberörd.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Budskap från Silver Birch
  2. +
  3. Hur människoöden tvinnas : tusenåriga minnen från fyra jordeliv

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hur människoöden tvinnas : tusenåriga minnen fr... av Oscar Busch (inbunden).

Köp båda 2 för 328 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »