Cement Pond (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Engelska
Antal sidor
67
Utgivningsdatum
2011-03-28
Upplaga
1
Förlag
Frank förlag
Medarbetare
Sokcic, Miroslav (form)
Dimensioner
200 x 130 x 5 mm
Vikt
110 g
SAB
He.03
ISBN
9789197873178
Cement Pond (häftad)

Cement Pond

Häftad Engelska, 2011-03-28

Slutsåld

"Cement Pond är en samling dikter från min tid i Paris fram till idag. Den handlar om kärlekens olika faser, dess drivkraft och hur den får oss att öppna oss för varandra. Dikterna är som fotografier av olika fångade stunder. Hjärnan har stor makt, men hjärtat vet och magkänslan förmedlar dess vilja, ibland senare än man i efterhand hade önskat. Kärleken är som en betongdamm, den kan stå tom och kall utan mening, eller så öppnar vi våra hjärtan och fyller den med liv och känslor. Valet är vårt eget. Livet rör sig fort, låt oss inte ödsla bort dess äkta värde genom att inte uttrycka våra sanna känslor. Feelings matter."
Ania Chorabik
Ania Chorabik (f. 1982) är bosatt i Stockholm. Cement Pond är hennes debutbok. Hon medverkar i några kortfilmer som skådespelerska och är aktuell i novellfilmen Florista (2011). Hon är även verksam som sångerska inom electromusikens genre och har uppträtt i bland annat Paris, Tokyo och Moskva. 2010 släppte hon sin fjärde singel, Psychedelic Behaviour. Hennes låt Push gjorde succé i Japan.
Ania Chorabik är även illustratör och har under fyra år varit kreativt arbetande delägare i modevarumärket Mouyo. De senaste tio åren har hon varit verksam som modell och har under större delen av sitt vuxna liv bott i bland annat Paris, London och New York.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »