The baby guest book : för barn som klarar av att höra sanningen (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
0-3 år
Antal sidor
150
Utgivningsdatum
2011-10-15
Upplaga
1
Förlag
The Tiny Universe
Originaltitel
The Baby Guest Book - För barn som klarar av att höra sanningen
Dimensioner
288 x 245 x 20 mm
Vikt
1020 g
SAB
Hcf
ISBN
9789197875868
The baby guest book : för barn som klarar av att höra sanningen (inbunden)

The baby guest book : för barn som klarar av att höra sanningen

(21 röster)  |  Läs 14 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2011-10-15
310
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Äntligen är den här - gästboken för barn som klarar av att höra sanningen. För första gången någonsin får gästerna själva säga några sanningens ord till ert barn. Ovärderlig kunskap om allt från karriär och yrkesliv till kärlek och livet i stort. Ärligt, brutalt och kanske den bästa utbildning ert barn någonsin kommer att få.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. The baby guest book : för barn som klarar av att höra sanningen
 2. +
 3. Berätta om ditt liv för mig (ljusgrön)

De som köpt den här boken har ofta också köpt Berätta om ditt liv för mig (ljusgrön) av Sara Bang-Melchior (inbunden).

Köp båda 2 för 469 kr

Kundrecensioner

Det finns 14 recensioner av The baby guest book : för barn som klarar av att höra sanningen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Jättekul
  Madelen, 3 december 2021

  Jättekul och bra gästbok. Men det tar lång tid för gästen att fylla i. Så för vår del blev det lite körigt på dopet. Men kommer ha den framme för gäster att fylla i när de kommer och hälsar på också 👍🏼

 2. Fin gåva
  Sara B., 13 juni 2017

  Som dop-present eller när barnet fyller ett, blir denna bok perfekt som gåva. Roliga, finurliga men också lite svåra frågor om livet, kärlek och goda råd för den lille. Rekommenderas varmt!

 3. Färg
  Lisa , 23 mars 2017

  Mycket bra bok! Väldigt uppskattad av våra gäster. Men skriv gärna att bokomslaget är naturfärgat, trodde att det var vitt enligt bilderna!

 4. Kul och annorlunda gästbok
  Jenny (Stockholm), 30 augusti 2016

  En kul och annorlunda gästbok som är rolig för familj och vänner att fylla i. Vi har lagt fram boken på dotterns namngivning och kalas och nästa alla vill skriva i den. En succé!

 5. Jättekul bok
  Caroline, 7 maj 2016

  Jätte kul som gästbok men precis som andra skrivit var det en del för gästen att fylla i. Men riktigt kul idé och ångrar absolut inte att vi valde den.

 6. Så fin!
  Roxanne Muñoz Rytting, 1 februari 2016

  En jättefin bok med många härliga frågor! Lite minus för antalet dock, då många gäster ryggar tillbaka lite när de ser allt de "måste" fylla i.

  Den här boken kan bli ett superfint minne när man är äldre, om man bara ser till att gästerna verkligen skriver i den! :)

  Snygg design och fin att ha liggandes framme!

 7. Underbar!
  Frida Hansson, 15 september 2015

  Älskar denna boken. Barnen har varsin. Kul att kunna läsa vad som skrivits i den under åren.
  Tar dock lång tid att fylla i, inget man gör lite snabbt så där.

 8. En jättebra bok trots gästers blygsamma åmande.
  Annica Olsson, 22 augusti 2015

  Det är en jättebra och faktiskt rätt så heltäckande gästbok med roliga frågor. Tyvärr är det som med alla andra böcker där folk/gäster ska skriva i och på sätt och vis också lämna ut en del av sig själva i - det är så segt att få dem att göra det. Men det ska absolut inte boken beskyllas för - den är jättebra! Vi hade som tanke att ha den på namngivningsfesten och då vi valt att inte ha faddrar så ville vi gärna att alla gäster skulle dela med sig av lite livserfarenheter men alla skrev inte... Läs hela recensionen

 9. Superrolig

  Detta är bland det roligaste jag sett på länge.
  Lite för många frågor för gästerna att fylla i men helt klart värd att ha hemma till barnets första gäster

 10. Kul och annorlunda!
  Madessi, 25 mars 2015

  Eftersom många andra hade talat om att det var många frågor som skulle besvaras så var jag bered på den aspekten. Boken användes under ett dop och långt ifrån alla hann fylla i. Däremot var det riktigt kul att läsa det som hade skrivits, dessutom är det inget som hindrar gäster att fylla i vid andra tillfällen. Jag tyckte verkligen om boken.

 11. Jättebra present till dop eller barnfödelsedagar när...
  Cecilia Lindh, 21 oktober 2013

  Jättebra present till dop eller barnfödelsedagar när alla är samlade och kan skriva i boken. Roligt för det aktuella barnet att läsa i när hen blir stor.

 12. Rolig och lite krävande bok (för gästerna som ska...
  Anna-Carin, 14 augusti 2013

  Rolig och lite krävande bok (för gästerna som ska fylla i) men väldigt roligt som förälder att läsa, och för barnet att ha när det blir äldre. Superbra present för nyblivna föräldrar eller vid namngivning!

 13. En rolig och annorlunda gästbok som dessutom har...
  Sus, 20 maj 2013

  En rolig och annorlunda gästbok som dessutom har snyggt layout! Kan dock tycka att det var lite för många frågor att besvara per gäst. Och det hade varit roligare om det var olika frågor i boken, men alla uppslag innehåller samma frågor. Men om man ser till helheten är det en fin bok och ett roligt minne för barnet!

 14. Kul och enkelt med frågor att svara på. Däremot lite...
  Angelica Hahlin, 13 maj 2013

  Kul och enkelt med frågor att svara på. Däremot lite mycket frågor och vissa var svåra att komma på svaret på. Men hela upplägget var enkelt och det var ett intressant ämne och denna bok skiljer sig från de andra.

Visa alla 14 recensioner