Kom till skott! Hur du slutar att prokrastinera, får allting gjort, blir älskad av alla och har tid att gå på bio (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
136
Utgivningsdatum
2014-01-07
Upplaga
1
Förlag
Kärnhuset
Dimensioner
205 x 137 x 10 mm
Vikt
220 g
SAB
Dokb
ISBN
9789197876025
Kom till skott! Hur du slutar att prokrastinera, får allting gjort, blir älskad av alla och har tid att gå på bio (häftad)

Kom till skott! Hur du slutar att prokrastinera, får allting gjort, blir älskad av alla och har tid att gå på bio

(10 röster)  |  Läs 3 recensioner
Häftad Svenska, 2014-01-07
153
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Att prokrastinera är att ha svårt att påbörja eller avsluta en uppgift. Många av oss skjuter på saker som ropar att de måste bli gjorda och vi kan söla på ett olyckligt sätt fast det står mycket på spel -- kärlek, hälsa, studier och arbete. Det går att ta itu med ett dysfunktionellt uppskjutarbeteende och författaren pekar på enkla metoder att komma till rätta med en livsstil som hindrar från att ur uträtta det du vill. Att läsa "Kom till skott"" kan vara början på ditt nya liv. När du får allting gjort och med gott samvete kan slå dig lös på nöjen! Görel Kristina Näslund är psykolog och medicine doktor.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Kom till skott! Hur du slutar att prokrastinera, får allting gjort, blir älskad av alla och har tid att gå på bio
 2. +
 3. Vem var det där? : en bok om ansiktsblindhet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vem var det där? : en bok om ansiktsblindhet av Görel Kristina Näslund (kartonnage).

Köp båda 2 för 412 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Kom till skott! Hur du slutar att prokrastinera, får allting gjort, blir älskad av alla och har tid att gå på bio. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Läs genast!
  Carin Ardelius, 27 maj 2015

  Kompetent skriven läsvärd bok om vanligt problem, som hos vissa människor bara blir större och större ju längre de prokrastinerar. Läs den genast. Prokrastinera inte!

 2. En bok för eftertänka och skratt
  Beata Arnborg, 17 maj 2015

  För den som har svårt att komma till skott, eller känner någon som har det, är detta en underhållande och tankeväckande bok. Den handlar om att prokrastinera - detta mänskliga beteende som också kallas uppskjutardjävulen. I boken finns många scener att känna igen sig i, men där ges också tips och råd för hur vi ska lära oss att ta tag i våra uppgifter - nu. En bok för eftertanke och skratt.

 3. Nytt liv
  Christina Kellberg, 11 maj 2015

  En bok som både förklarar varför du beter dig som du gör och ger dig nycklar till hur du kan ändra på detta. Görel Kristina Näslund använder både sina psykologiska och journalistiska kunskaper för att försöka lotsa oss till en punkt där vi får ändan ur vagnen.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Görel Kristina Näslund