Kom till skott! Hur du slutar att prokrastinera, får allting gjort, blir älskad av alla och har tid att gå på bio (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
136
Utgivningsdatum
2014-01-07
Upplaga
1
Förlag
Kärnhuset
Dimensioner
205 x 137 x 10 mm
Vikt
220 g
SAB
Dokb
ISBN
9789197876025
Kom till skott! Hur du slutar att prokrastinera, får allting gjort, blir älskad av alla och har tid att gå på bio (häftad)

Kom till skott! Hur du slutar att prokrastinera, får allting gjort, blir älskad av alla och har tid att gå på bio

(11 röster)  |  Läs 4 recensioner
Häftad Svenska, 2014-01-07
144
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Att prokrastinera är att ha svårt att påbörja eller avsluta en uppgift. Många av oss skjuter på saker som ropar att de måste bli gjorda och vi kan söla på ett olyckligt sätt fast det står mycket på spel -- kärlek, hälsa, studier och arbete. Det går att ta itu med ett dysfunktionellt uppskjutarbeteende och författaren pekar på enkla metoder att komma till rätta med en livsstil som hindrar från att ur uträtta det du vill. Att läsa "Kom till skott"" kan vara början på ditt nya liv. När du får allting gjort och med gott samvete kan slå dig lös på nöjen! Görel Kristina Näslund är psykolog och medicine doktor.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Kom till skott! Hur du slutar att prokrastinera, får allting gjort, blir älskad av alla och har tid att gå på bio
 2. +
 3. Ett bättre liv : att förändras en tanke i taget

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ett bättre liv : att förändras en tanke i taget av Kay Pollak (häftad).

Köp båda 2 för 373 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Kom till skott! Hur du slutar att prokrastinera, får allting gjort, blir älskad av alla och har tid att gå på bio. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. vill du ha sämre självkänsla?
  Karolina MM, 22 juni 2021

  Vill du läsa en bok som är lite jobbigt fördömande och svider lite. Vill du känna dig som en sämre människa än vad du egentligen är? Vill du få sådana där icke-konkreta råd som till exempel: skärp dig! ta dig samman, eller skriv en lista i alla fall. Då är det här den klockrena boken! Vi jobbar vidare ömsom med fördömande, ömsom med irrelevanta varningar om fetma, taskig impulskontroll och för tidig död. För att inte tala om vad "alla andra tycker" om den som väntar till sista minuten med att... Läs hela recensionen

 2. Läs genast!
  Carin Ardelius, 27 maj 2015

  Kompetent skriven läsvärd bok om vanligt problem, som hos vissa människor bara blir större och större ju längre de prokrastinerar. Läs den genast. Prokrastinera inte!

 3. En bok för eftertänka och skratt
  Beata Arnborg, 17 maj 2015

  För den som har svårt att komma till skott, eller känner någon som har det, är detta en underhållande och tankeväckande bok. Den handlar om att prokrastinera - detta mänskliga beteende som också kallas uppskjutardjävulen. I boken finns många scener att känna igen sig i, men där ges också tips och råd för hur vi ska lära oss att ta tag i våra uppgifter - nu. En bok för eftertanke och skratt.

 4. Nytt liv
  Christina Kellberg, 11 maj 2015

  En bok som både förklarar varför du beter dig som du gör och ger dig nycklar till hur du kan ändra på detta. Görel Kristina Näslund använder både sina psykologiska och journalistiska kunskaper för att försöka lotsa oss till en punkt där vi får ändan ur vagnen.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Görel Kristina Näslund