Bara bluff : din överlevnadsguide i en värld där bedragarna blir fler och fler (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
225
Utgivningsdatum
2018-09-03
Förlag
Firma Kärnhuset
Dimensioner
190 x 130 x 20 mm
Vikt
300 g
SAB
Oepa
ISBN
9789197876056
Bara bluff : din överlevnadsguide i en värld där bedragarna blir fler och fler (häftad)

Bara bluff : din överlevnadsguide i en värld där bedragarna blir fler och fler

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2018-09-03
179
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
En id-kapare handlar online med pengar från ditt konto. En falsk bankman ringer och uppmanar dig att logga in med ditt bank-id. En bedragare utan skam i kroppen hyr ut en semesterbostad men det idylliska huset med egen strand som du sett bilder på och betalat dyrt för går inte att hitta.

Svindlerier som kan drabba var och en av oss pågår hela tiden och överallt i vår vardag. Det handlar inte längre om ifall vi ska drabbas utan när. Samvetslösa bluffare som lever på att bedra sina medmänniskor har alltid funnits men under det senaste decenniet har bedrägeribrotten eskalerat så hastigt att man på Polisens Nationella Bedrägericenter talar om en lavinartad stegring.

Ett genomfört bedrägeri kan rasera vår ekonomi och allvarligt påverka vår psykiska och fysiska hälsa. Med ökad medvetenhet och insikt i bedragarnas metoder slipper vi att bli vilseledda och förda bakom ljuset. BARA BLUFF berättar om den nya kriminaliteten och vilka åtgärder som skyddar oss från att falla offer för bedragare som opererar på olika områden
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Bara bluff : din överlevnadsguide i en värld där bedragarna blir fler och fler
  2. +
  3. Driven till max : överlevnadsguide för dig som inte kan sluta prestera

De som köpt den här boken har ofta också köpt Driven till max : överlevnadsguide för dig som ... av Christopher Toll (häftad).

Köp båda 2 för 397 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Bara bluff : din överlevnadsguide i en värld där bedragarna blir fler och fler. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Hur man skyddar sig mot att bli lurad
    Cecilia, 4 december 2018

    Det är så lätt hänt för vem som helst att bli lurad. Sätten att lura folk på pengar är många. Här får jag alla goda råd jag behöver för att slippa gå i fällan. Boken tar upp sånt jag känner till och velat veta mer om men också områden jag varit ganska omedveten om. Den är lättläst och lätt att hitta i.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Bara bluff : din överlevnadsguide i en vä...