Inte helt perfekt (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
363
Utgivningsdatum
2012-04-15
Förlag
Basil
Översättare
Helen Ljungmark
Originaltitel
The (Im)perfect Girlfriend
Dimensioner
215 x 145 x 34 mm
Vikt
220 g
SAB
Hce
ISBN
9789197878777
Inte helt perfekt (häftad)

Inte helt perfekt

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2012-04-15

Slutsåld

Vad händer efter "och sedan levde de lyckliga i alla sina dagar"?

Sarah Sargeant är tillbaka! Och äntligen har hon träffat den rätte. Den perfekte pojkvännen. Dessutom ska hon åka till Hollywood för att spela in en film. Livet leker. Men säg den lycka som varar, för Sarah vore inte Sarah om hon inte lyckades strula till det riktigt ordentligt.

När gick det egentligen på tok? Var det när hon hittade fotot av den halvnakna före detta flickvännen i sin pojkväns filofax? Eller kanske när hon fick veta att hon skulle spela in en ångande het sexscen med den snyggaste mannen i världen, någonsin?

Att leva lycklig i alla sina dagar visar sig vara svårare än man skulle kunna tro.

"Inte helt perfekt" är den efterlängtade uppföljaren till hyllade "50 sätt att träffa den rätte". En roman som befäster Lucy-Anne Holmes som en av de bästa författarna av romantiska komedier idag.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Inte helt perfekt. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5
    Britt-Marie Kullin, 21 maj 2012

    För knappt ett år sedan så läste jag Lucy-Anne Holmes första bok på svenska, "50 sätt att träffa den rätte". Jag tyckte den var mycket bra och väldigt rolig. Verkligen chick-lit av högsta klass.
    Nu har jag läst uppföljaren, "Inte helt perfekt", och den var nästan lika bra. Eller egentligen så var den väl kanske lika bra, men en uppföljare kan ju aldrig ha nyhetens behag.

    Jag kan varmt rekommendera Lucy-Anne Holmes böcker. Dom är härligt frispråkiga och fulla med en stor portion ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Lucy-Anne Holmes