Grevens slott (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Monsterjägarna (del 1)
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
46
Utgivningsdatum
2015-05-07
Upplaga
1
Förlag
Monkaland bokförlag
Dimensioner
217 x 150 x 9 mm
Vikt
195 g
SAB
Hcf
ISBN
9789197879057
Grevens slott (inbunden)

Grevens slott

Inbunden,  Svenska, 2015-05-07
177
  • Skickas från oss inom 2-5 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns det vampyrer? Vad är en monsterjägare? Vem är greve von Draculs? Detta är den spännande berättelsen om hur Siri, Erik och Viktor besöker grevens slott och avslöjar en vampyr. Sommaren när de tre vännerna blir monsterjägare och hjältar i staden. Grevens slott är första delen i Monsterjägarna, en spännande bokserie att läsa högt tillsammans, eller för nybörjaren att läsa själv.

Om debutboken Solbarnet:

Med ett målande språk, som genast sätter igång bildskapandet i huvudet, berättar Monika Häägg med spänning om den föräldralösa flickan Fry. En ungdomsroman som kan läsas av en betydligt bredare läsekrets.

Ellen Eklind, Arbetarbladet Gävle.

Solbarnet är lättläst och handlingen drar snabbt igång. Redan efter ett par kapitel är dramtiken på topp... Upplösningen är extra spännande där får både läsaren och bokens karaktärer många överraskningar samtidigt som pusselbitarna faller snyggt på plats.

Camilla Jönsson, Hallandsposten.

Solbarnet spelade som teater i Halmstad 2012.

Om författaren:

Monika Häägg är teaterpedagog. Hon har skrivit ett flertal teaterpjäser, noveller och poesi. Hon har arbetat som teaterledare, regissör, och även skådespelare. Det har varit allt från barnteaterturnéer med eget manus och musik, till spökhistorier i skymningen. Hon gör också föreläsningar om bronsålder och fantasi, drama med skrivande, skrivgrupper och skolprojekt med de historiska böckerna som inspiration. Monika gör också visprogram med egna och andras sånger.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Grevens slott
  2. +
  3. Mumiens skatt

De som köpt den här boken har ofta också köpt Mumiens skatt av Monika Häägg (inbunden).

Köp båda 2 för 347 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Monika Häägg