Runmagi och shamanism 4.0
Format
Spiral
Språk
Svenska
Antal sidor
134
Utgivningsdatum
2017-10-08
Upplaga
1
Förlag
Norrshaman
Dimensioner
210 x 155 x 13 mm
Vikt
247 g
SAB
Cma
ISBN
9789197883290
Runmagi och shamanism 4.0

Runmagi och shamanism 4.0

Spiral Svenska, 2017-10-08
319
Skickas inom 3-6 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Kunskapen om runornas essens har under de senaste åren tagit flera kvantsprång. Orsaken till detta är impulser från Drömtiden - den urgrund som också brukar kallas Unus Mundus, det kollektiva omedvetna, det kosmiska potentialitetsfältet eller den kosmiska holorörelsen. Jag har försökt fånga dessa nya impulser i den nya, uppdaterade och utvidgade upplagan av Runmagi och shamanism.
Förändringarna jämfört med tidigare utgåvor är så stora att boken fått namnet Runmagi och shamanism 4.0 och nytt ISBN-nummer. Förutom nya insikter om vad verklig magi är och när den är möjlig innehåller 4.0 betydligt mer än tidigare utgåvor om utharkens komplexa talmagiska samband, dess beröringspunkter med alkemi och med djuppsykologins teorier om arketyper och synkroniciteter. Dessutom ett helt nyskrivet kapitel om sambanden mellan runornas kosmologi och Maya-kalenderns teorier om de nio kosmiska skapelsevågorna och om varför full förståelse av runornas väsen är möjlig först nu.
Allt är ett och hänger samman med allt annat - alltid och överallt. Allt fast förflyktigas och den kosmiska skapelseprocessen föder ständigt fram ny materia, nya relationer och ny kunskap. Det sker för närvarande i sådant tempo att det kan vara svårt att hänga med i svängarna. Ett ödmjukt samarbete med utharken är ett utmärkt sätt att försöka röra sig i balans med den stora kosmiska dansen - ett sant äventyr värdig en andlig krigare!
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Runmagi och shamanism 4.0
  2. +
  3. Sejd 6.0 - En vägledning i nordlig shamanism

De som köpt den här boken har ofta också köpt Sejd 6.0 - En vägledning i nordlig shamanism av Jörgen I Eriksson (spiral).

Köp båda 2 för 552 kr

Kundrecensioner

Bloggat om Runmagi och shamanism 4.0