Bokhundens värld (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
208
Utgivningsdatum
2016-05-20
Upplaga
1
Förlag
Musikantens Förlag
Medarbetare
Jönsson, Ingrid (förf.) / Ljungdahl, Camilla (förf.) / Palm, Jeanette (förf.) / Ringqvist, Viktoria (förf.) / Schneider, Susanne (förf.) / Sjösvärd, Ingerun (förf.) / Sturesson, Linda (förf.) / Öberg, Helena (förf.) / Öhrn, Angelica (förf.) / Olsson, Gert (foto) / Töve, Jan (foto)
Illustratör/Fotograf
Gunborg Ehriander, Elin Heinö, Melinda Tiger
Dimensioner
266 x 216 x 18 mm
Vikt
1090 g
SAB
Hcf
ISBN
9789197890526
Bokhundens värld (inbunden)

Bokhundens värld

Inbunden Svenska, 2016-05-20
259
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Denna bok är fylld av spännande berättelser och sagor som väcker fantasin. Den innehåller ömsinta och humoristiska dikter. Här finns minireportage om hundar som har lite ovanliga eller speciella "arbeten", till exempel Bokhundar, besökshundar, teaterhund och räddningshund. Vill man stimulera känseln samt smak- och luktsinnet, kan man prova att baka hundkex från bokens recept. Läsaren får också ta del av fakta om hundar och annat.

Berättelserna och dikterna är skrivna av olika författare. En mängd illustrationer och foton lyser upp och smyckar texterna samtidigt som de i sig själva väcker mycket inom betraktaren.

Den medföljande cd-skivan innehåller 12 sånger om hundar och andra djur. Sångtexterna med ackord finns med i boken.

"Bokhundens värld" passar i många olika sammanhang. Barn kan själva sitta och läsa i den, man kan ha den som högläsning i familjen - eller i skolan, på dagcentret eller i äldreboendet. Boken vänder sig till alla som gillar hundar.

Detta är en bok för alla sinnen!

Bok och cd "Bokhundens värld" är en del av projektet "Bokhunden och Astrid Lindgren", ett projekt som syftar till att föra samman barn med litteratur och att använda hunden som ett pedagogiskt verktyg för detta genom att barn läser högt för en hund.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Bokhundens värld
  2. +
  3. Caminando 2 Lärobok fjärde upplagan

De som köpt den här boken har ofta också köpt Caminando 2 Lärobok fjärde upplagan av Elisabet Waldenström, Ninni Westerman, Åsa Bretz, Åsa Gustafsson (häftad).

Köp båda 2 för 758 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »