Allt du behöver veta om : uppblåsbara räddningsvästar (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
116
Utgivningsdatum
2011-02-18
Upplaga
1
Förlag
Stefan Nilsson Sjösäkerhet AB
Dimensioner
240 x 170 x 8 mm
Vikt
300 g
SAB
Prcdd,Rbc
ISBN
9789197892315
Allt du behöver veta om : uppblåsbara räddningsvästar (inbunden)

Allt du behöver veta om : uppblåsbara räddningsvästar

(1 röst)
Inbunden,  Svenska, 2011-02-18
102
  • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Allt du behöver veta om : uppblåsbara räddningsvästar Kan levereras innan julafton
Det här är en unik faktabok som är fylld med information och bilder kring temat Allt du behöver veta om - uppblåsbara räddningsvästar. Det gör den också mycket lämplig som referenslitteratur ombord och i sjösäkerhetsutbildning berättar författaren Stefan Nilsson.

Boken behandlar inledningsvis historien om västarnas utveckling, regler och standarder för testning, godkännande och användningsområden för de fem typerna av uppblåsbara räddningsvästar. Boken går systematiskt igenom vad alla delar heter och vad har de för funktion och hur de olika uppblåsningsme-toderna fungerar. Ett kapitel fokuserar på användandet av västar och vad du ska tänka på innan du tar på den och vilka åtgärder och viktiga erfarenheter det finns från användandet i vattnet.

Helt avgörande för västens livslängd är hur den används och hur du sköter om den. Boken ger dig en omfattande beskrivning med bildserier för de åtgärder som ska ske under din tid som ägare.

Den ger råd och beskriver hur du ska gå tillväga för att västen faktiskt ska bli din livvakt. Avslutningsvis samman-fattar boken krav och utbud på utbildning och övningar men redovisar även ett antal lessons learned baserade på erfarenheter från verkligheten och övningar.

Boken vänder sig främst till dig som på fritiden använder en uppblåsbar räddningsväst. Antagligen i din fritidsbåt, men boken vänder sig även till personer som är yrkesverksamma på eller i närheten av vatten såsom elever i sjöfartsutbildning och flygare.

Säkerhetsarbetet börjar i båttillbehörsbutiken. Därför är det extra viktigt att personer som säjer och ger råd om denna form av livräddningsredskap är väl pålästa. Nu finns denna bok de kan läsa.

Slutligen: Tro inte att du kan allt bara för att du läst boken. Det krävs även praktisk träning för att du ska få den säkerhet som behövs med en uppblåsbar räddningsväst.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Allt du behöver veta om : uppblåsbara räddningsvästar
  2. +
  3. Skam den som ger sig : en självbiografi

De som köpt den här boken har ofta också köpt Skam den som ger sig : en självbiografi av Charlotte Kalla, Johan Esk (inbunden).

Köp båda 2 för 301 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Stefan Nilsson