En shot till tack (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
279
Utgivningsdatum
2011-05-01
Upplaga
1
Förlag
Ord Text Mening
Originaltitel
En SHOT till tack
Medarbetare
Pahmp, David (form)
Dimensioner
208 x 157 x 24 mm
Vikt
530 g
SAB
Hc
ISBN
9789197895347
En shot till tack (inbunden)

En shot till tack

(3 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2011-05-01

Slutsåld

Gotland sommaren 2010.

Turisterna slåss om att få visa upp sig på Tofta strand men varken Tanya eller hennes vänner Emma och Patrik är intresserade av sol och bad.

Tanya fyller sitt liv med sex, droger och fest. Trots att hon kämpar hårt fastnar skrattet allt oftare i halsen och att fylleknulla bort en obesvarad förälskelse är inte så lätt som hon trott.

Emma lever efter mottot att allt blir bra bara man älskar tillräckligt mycket. Varken en våldsam pojkvän eller själviska vänner kan få henne att sluta tro på kärlekens kraft.

Patriks altan är det enda vilda i hans liv. Han städar sitt radhus varje söndag, har inte haft en sjukdag på fyra år och han är hjärtligt trött på sitt tråkiga liv, men vad ska man göra när man är en snäll kille av naturen? Ja, vad skulle hända om man säljer radhuset, bilen, säger upp sig och gör precis vad som faller en in?

En bok om vänner en het sommar på Gotland. En bok om hur hemligheter från det förflutna påverkar nuet, om vad människor är beredda att göra för att bli sedda och älskade och vad som händer när det förflutna kommer ikapp.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av En shot till tack. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En roman om en ett gäng ungdomar på Gotland
  Kristina Simar, 4 maj 2011

  En mycket välskriven och lättläst roman om ett underbart Gotland. Naturupplevelserna som finns på Gotland är mycket fint gestaltade. Det är nästan så man längtar att åka dit direkt. Boken handlar om både hetero- och homosexuell kärlek. Jag har absolut inget problem att läsa om kärlek och sex, men tyvärr blev det lite för mycket av detta. Tyvärr handlade boken mest om fyllefester, droger och de sexuella akterna var lite för välbeskrivna i mitt tycke. Jag hade gärna velat att det lämnades lite ... Läs hela recensionen

 2. Relationsroman som utspelar sig på Gotland
  Desirée Fredlund, 4 maj 2011

  Vi får följa ett gäng vänner en het sommar, i denna annorlunda bok som utspelar sig på en plats vi alla känner till och de flesta av oss finner bedårande.
  Gestalterna får jag sympati för eller finner avskyvärda, de berör. Vi kan alla relatera till någon av dem, antingen genom egna erfarenheter eller genom någon oss nära. Misshandlade kvinnor. Kärlekstörstande män och kvinnor, fast i nedbrytande förhållanden. Uppgivna. Destruktiva. Dricker för att glömma. Övergivna själar som har sex för ... Läs hela recensionen

 3. Betyg: 4.
  Britt-Marie Kullin, 1 maj 2011

  En mycket, mycket bra bok om några vänner på Gotland under en sommar.

  Från början tyckte jag att boken verkade vara lite ytlig, men den blev bättre och bättre, och med mer och mer djup, ju längre fram i boken jag kom.

  En lite annorlunda bok som jag verkligen kan rekommendera till alla (utom till dom som kanske är lite pryda, för det är många och utförliga sexscener i boken).

  Lättläst är boken också. Och jag skulle verkligen vilja läsa fler böcker av författaren.

Visa alla 3 recensioner