Vargsläkte : lykanthropos I (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
375
Utgivningsdatum
2011-05-09
Upplaga
1
Förlag
Ord Text Mening
Medarbetare
Pahmp, David (form)
Dimensioner
207 x 160 x 28 mm
Vikt
700 g
SAB
Hc
ISBN
9789197895354
Vargsläkte : lykanthropos I (inbunden)

Vargsläkte : lykanthropos I

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2011-05-09

Slutsåld

Det nergångna hotellet vid stranden ruvar på sina hemligheter. Någonting bor i väggarna. Något gammalt. Vem, eller vad, är egentligen husets ägarinna, Ylva Duse? I blodet finns det fruktansvärda svaret. I blodet finns också en gemenskap som Vera har sökt efter hela sitt liv.

Ansiktet grånade. Töjdes. Verkade falla samman inifrån och sedan (knäpp, knäpp, knäpp, lät det) förlängdes kindbenen. Ylvas öppna mun blev till en sårig köttmassa när långa tänder trängde fram. Blev till käftar istället för en mun. Käftar som blottade våta, långa och skarpa rovdjurständer. I dubbla rader. Blod droppade från dem och landade framför Vera. Det långa, grå håret tjocknade och smälte ihop med huvudet. Blev till kort och stubbig päls. Svarta tussar stod ut från axlarna, växte i en sträng nerför mormoderns rygg, och där hennes rynkiga gamla rumpa hade varit vajade nu en lång och yvig svans.

"Skamlöst rysligt och fasansfullt underhållande. Caroline L Jensen ogenerade skräck får oss andra på fall" << Andreas Roman
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Vargsläkte : lykanthropos I. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Vargsläkte Caroline L Jensens skräckdebut
  Kristina Simar, 31 maj 2011

  När jag läste Caroline L Jensens underbara bok Fru Bengtssons andliga uppvaknande blev jag helt såld av hennes berättarröst och den ironiska tonen hon har. Jag skrattade mig igenom hela den boken för den var hundra gånger roligare än Hundraåringen som... Vargsläkte har också en ironisk ton och det fanns även här en hel del scener som jag skrattade högt åt. Caroline L Jensen skriver helt enkelt så jä..a bra. Jag vågar mig på det uttrycket i denna recension, för jag tror inte att Caroline har n... Läs hela recensionen

 2. Betyg: 4,5.
  Britt-Marie Kullin, 9 maj 2011

  Den här boken blev jag verkligen glatt överraskad av. För det var en mycket, mycket bra bok. Och det är inte så ofta som man hittar bra skräckhistorier tycker jag. Och speciellt inte av svenska författare.

  Caroline L Jensen har skrivit två böcker tidigare, men dom var inte skräckböcker, och dom har jag inte heller läst.

  Den här boken var också så väldigt mycket mer än bara än skräckhistoria. Den gav mig mycket på flera plan.

  Välskriven och lättläst var den också.... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Caroline L Jensen