Förfärande är var ängel (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
400
Utgivningsdatum
2011-12-05
Förlag
Förlag 404
Dimensioner
215 x 144 x 32 mm
Vikt
580 g
ISBN
9789197896559
Förfärande är var ängel (inbunden)

Förfärande är var ängel

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2011-12-05

Slutsåld

"En psykologisk thriller som inte släpper taget om läsaren..."

Förfärande är var ängel är en roman som, med Stockholm noir känsla, griper tag i läsaren och inte vill släppa taget förrän efter 400 täta sidor som innehåller sofistikerade hämndaktioner och en spännande jakt där det inte alltid är givet vem som är den jagade och vem som jagar.
Huvudpersonen är en kvinnlig hämnerska i storstadsmiljö. Vi möter via henne den inneboende ilskan, aggressiviteten, känslorna, kärleken. Det gripande och det förfärande. Det hårdkokt bisarra och det lena, mjuka, drömlika. Hon gör mot andra det hon fruktar mest själv - att bli uthängd. Den är en sluttande väg av hämnd där varken hon eller någon annan vet var det skall sluta. Vad finner hon vid vägs ände?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Förfärande är var ängel. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. En psykologisk thriller om hämnd
    Kristina Simar, 7 februari 2012

    En mycket givande och tänkvärd roman om en ung kvinna som hämnas på män som utnyttjar kvinnor på olika sätt. Huvudkaraktären Elise är en stark och våghalsad tjej som vågar göra det som andra tjejer bara drömmer om. Att ge tillbaka. Boken är mycket spännande och ämnet om hämnd känns faktiskt ganska rätt i det här fallet. Män ska inte kunna undkomma våldsbrott mot kvinnor och när ingen annan i samhället tar tag i det, ja då blir det kanske så att kvinnorna gör det själva. Det var en fascinerand... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Förfärande är var ängel