Döden - inte som vi föreställer oss? : mer och fler röster från Andra sidan (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
191
Utgivningsdatum
2010-12-03
Förlag
Förlagshuset Siljans Måsar KB
Dimensioner
215 x 143 x 16 mm
Vikt
320 g
SAB
Cm.02
ISBN
9789197898829
Döden - inte som vi föreställer oss? : mer och fler röster från Andra sidan (inbunden)

Döden - inte som vi föreställer oss? : mer och fler röster från Andra sidan

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2010-12-03
108
  • Skickas inom 3-6 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Är döden slutet? Eller början på något nytt? Kanske rent av livets höjdpunkt?

Det enda vi säkert vet är att vi ska dö. Men när, och hur, och varför ... och vad som händer sedan är för de flesta av oss obesvarade frågor som ger upphov till mycket rädsla, ångest och oro.

I denna bok träder kända och okända personer fram och berättar om sina liv på dödens sida. Och de levande beskrivningar de ger är ett övertygande vittnesbörd om att livet är evigt och fortsätter på Andra Sidan därför att vi alla för med oss våra tankar, personligheter och erfarenheter till en annorlunda dimension. Där är människans uppgift att få perspektiv på de liv hon levt på jorden för att gå vidare i sin utveckling - tillsammans med ledare och guider in i nya dimensioner eller tillbaka till den mänskliga tillvaron för att lära och förstå mer om vad det innebär att vara människa.

"Den dag du ärligt kan garva åt dina egna dumheter, den dagen har du satt spaden i marken till en ny jord. Både i livet och i döden. Ingen av dem finns! Det är faktiskt skrattretande. Och det är början till en ny himmel och en ny jord ..."

Detta är en reflektion som Ingmar Bergman gör några år efter sin död. Och här kan du även ta del av andra röster om karma, återfödelse, godhet, ondska, skuld, ansvar, frihet, sorg och glädje från till exempel Gandhi, Hitler, Astrid Lindgren och många fler. Även vardagsmänniskor som inte gjort sig ett namn i världshistorien finns med bland "rösterna" och deras personliga beskrivning från Andra Sidan om den dolda och i viss mån tabubelagda aspekt av tillvaron vi alla är på väg emot.

Döden som livets höjdpunkt ...!
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Döden - inte som vi föreställer oss? : mer och fler röster från Andra sidan
  2. +
  3. Min tid i himlen : en fruktansvärd bilolycka, ett mirakulöst helande, ett besök i himlen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Min tid i himlen : en fruktansvärd bilolycka, e... av Richard Sigmund (häftad).

Köp båda 2 för 267 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Döden - inte som vi föreställer oss? : mer och fler röster från Andra sidan. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Lite barnslig
    Anna R, 24 mars 2016

    Lite barnslig, upprepande och går inte på djupet i frågor. Dock är bra att boken väcker funderingar och nyfikenhet i ämnet.

Visa alla 1 recensioner