Det finns ingen död : vårt liv går vidare (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
192
Utgivningsdatum
2010-11-26
Förlag
Siljans Måsar Förlag
Dimensioner
180 x 110 x 12 mm
Vikt
120 g
SAB
571.939,Ue.04
ISBN
9789197898867
Det finns ingen död : vårt liv går vidare (häftad)

Det finns ingen död : vårt liv går vidare

(1 röst)
Häftad,  Svenska, 2010-11-26
97
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
I Det finns ingen död - Vårt liv går vidare försöker Ingrid Fredriksson ta fram de vetenskapliga bevisen för detta - en vetskap som skulle göra det betydligt lättare för oss alla.

Att universum i så hög grad ser ut att vara finjusterat för liv, tillmäts stor betydelse av en del forskare. De menar att det finns ett samband mellan den fysiska verkligheten och oss människor, som betraktar den. Den respekterade fysikern Freeman Dyson säger till exempel: "När vi betraktar universum och identifierar de många fysikaliska och astronomiska händelser som samverkat till vår fördel, verkar det nästan som om universum i en eller annan mening måste ha vetat att vi skulle komma".

Ingrid Fredriksson har en tvärvetenskaplig utbildning och är författare till ett antal böcker både på svenska och engelska som exempelvis Det finns ingen död, Den som är fri är frisk, Energi, Free from dangerous stress, Flow Forever, The Power of Thought, The Third Book ( även som e-bok på svenska Den tredje boken). Boken Consciousness är en sammanställning artiklar av en rad berömda författare och vetenskapsmän från hela världen och som kommer ut på engelska i början av 2011.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ingrid Fredriksson