Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
394
Utgivningsdatum
2011-10-31
Upplaga
1
Förlag
Printz
Översättare
Christina Stalby
Originaltitel
The Making of Us
Medarbetare
Berglin, Charlotta (form)
Dimensioner
215 x 145 x 35 mm
Vikt
560 g
SAB
Hce
ISBN
9789197906753
Syskonmakaren (inbunden)

Syskonmakaren

(8 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2011-10-31

Slutsåld

Tre människors liv flätas samman på ett oväntat sätt i Lisa Jewells nya bästsäljare Syskonmakaren.Lydia är både rik och framgångsrik, men lever ensamt och isolerat. Tills hon en dag får ett brev om att hennes far inte var den hon trodde hon är istället dotter till en spermadonator. Och hon har okända syskon! Ska Lydia våga sträcka sig ut ur sin bubbla och ta kontakt med sina syskon? Kanske vågar hon till och med ta reda på vad som egentligen hände när hon var tre år och hennes mamma försvann?Syskonmakaren är en gripande och varm roman, och eftersom det är Lisa Jewell oavbrutet underhållande!"Fängslande må bra-roman"Allers"Hennes bästa bok hittills. Jewell har lagt i en högre växel och landat i David Nicholls trakter."The BooksellerBloggröster om Syskonmakaren: "Det här är feelgood när den är som bäst. Den har allt jag önskar: en bra berättelse som slingrar lite lagom, intressanta karaktärer som man känner med, brittisk stadsmiljö och flyt som inte är av denna värld."Doras bokprat"Underbart bra!" Bokhora"Jewell har skrivit en underbar feelgood-roman, som fängslar och som får läsaren att må riktigt gott! Romanen är välkomponerad och skickligt skriven. Jag kan varmt rekommendera denna pärla!Minaboktips.se"Såå himla bra, trevlig och rörandeInky fingers
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Syskonmakaren. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Behandlar ett i Sverige aktuellt ämne.
  Agnes, 14 april 2016

  Några kvinnor i England anlitar en spermadonator, vilket är helt lagenligt. Det har det ju inte varit i Sverige tidigare, men nu ska det ju gå bra. En underhållande, lättläst historia. Rekommenderas!

 2. Äntligen!
  Flizan, 27 april 2014

  Jag blir så glad när författaren Lisa Jewell kommer ut med nya romaner. Lisa blandar humor med allvarliga teman och boken blir lättläst men sätter ändå spår hos läsaren. Och visst är det något speciellt med brittiska författare?

 3. Feelgood-roman av klass!
  Maria (Minaboktips.se), 23 november 2011

  Om du gillade "En dag" av David Nicholls är det här en roman för dig! "Syskonmakaren" och "En dag" är bägge utgivna av Printz Publishing, ett relativt nystartat förlag, som ger ut böcker i genren intelligent underhållning. En feelgood-roman som förtjänar ett högt betyg, för den är välkomponerad och välskriven. Jag uppskattar att spänningen successivt stegras och att handlingen har ett tydligt driv framåt. Upplösningen är snudd på sockersöt, men vad gör väl det? Det här är en roman som får dig att må gott! Rekommenderas varmt!

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Lisa Jewell