Jag tror jag älskar dig (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
377
Utgivningsdatum
2012-01-23
Upplaga
1
Förlag
Printz
Översättare
Pia Printz
Originaltitel
I think I love you
Medarbetare
Berglin, Charlotta (form)
Dimensioner
173 x 110 x 22 mm
Vikt
200 g
ISBN
9789197906784
Jag tror jag älskar dig (pocket)

Jag tror jag älskar dig

(7 röster)  |  Läs 3 recensioner
Pocket Svenska, 2012-01-23

Slutsåld

Petras mamma dör och hennes man träffar en ny, yngre kvinna och det under samma vecka. Inte konstigt då att någonting brister inom Petra när hon i mammans garderob hittar ett brev. Ett brev som säger att Petra som 13-åring vann en träff med sin stora idol David Cassidy. Ett brev som hennes mor undanhållit henne i alla år.Petra bestämmer sig för att kräva in sitt pris. Att tidningen som lottade ut vinsten inte finns kvar bekymrar henne inte hon ska träffa David Cassidy!Jag tror jag älskar dig är en kärlekshistoria och en berättelse om att bli vuxen. Med charm, värme och humor berättas Petras historia, dels under tonårstiden i 70-talets Wales, dels i nutid.Pressröster om Jag tror jag älskar dig:"En charmig, träffsäker och lättläst feelgoodroman KommunalarbetarenUnderbara karaktärer ... ironisk, brittiskt kvick betraktelse av nostalgi, kärleken och åren som går ArbetarbladetAllison Pearson är journalist och författare. Just nu är hon aktuell med filmatiseringen av debutromanen I dont know how she does it (28 timmar på ett dygn). Pearson bor i London med man och två barn.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Jag tror jag älskar dig. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Ganska konstig bok. Var tvungen att Googla fram...

  Ganska konstig bok. Var tvungen att Googla fram huvudpersonen, mindes överhuvudtaget inget om honom, trots att det var en TV- och musikkändis. Lite märklig historia, inte riktigt logisk. Men lite tidsfördriv, läste den på en semester. (Lämnade boken på hotellet)

 2. Har inte läst hela boken. Jag gillade inte den här...
  Katarina Lundkvist, 31 juli 2013

  Har inte läst hela boken. Jag gillade inte den här alls. Kommer nog inte att ge den någon mer chans heller, finns alldeles för många bra böcker att läsa, så har ingen lust att slösa tid på böcker som inte lockar.

 3. Hyfsat språk - första delen känns mest dryg -...
  Lisa, 22 maj 2013

  Hyfsat språk - första delen känns mest dryg - tonårstjejers interaktion med varandra under 70-talet. Andra halvan av boken lyfter berättelsen betydligt.

Visa alla 3 recensioner

Bloggat om Jag tror jag älskar dig