Alltid du (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
295
Utgivningsdatum
2012-05-09
Upplaga
1
Förlag
Printz Publishing
Medarbetare
Scheutz, Sofia (form)
Dimensioner
215 x 141 x 26 mm
Vikt
420 g
SAB
Hc
ISBN
9789197906791
Alltid du (inbunden)

Alltid du

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2012-05-09

Slutsåld

Mitt i familjeidyllen står han plötsligt där, tonårsförälskelsen hon aldrig glömt Caroline är visserligen lyckligt gift, men hon har aldrig riktigt glömt sin ungdomskärlek Adam. När han av en slump kliver in i hennes liv igen vänds tillvaron upp och ner. Caroline får erbjudande om arbete på hans företag, och hon blir mer och mer insnärjd i sina egna känslor och i hans.Men ska hon verkligen riskera allt hon har för Adam?»Pernilla Alm är tidigare skapare av bloggen Skrivarmamma, där hon berättade om sin stora dröm. Att bli författare. Såklart att hon blev det! Det har väl ingen som läst den bloggen någonsin betvivlat? Nu kommer hennes debutroman Alltid du. Köp den! Läs den! Denise Rudberg
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Alltid du. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bra debut!
  Sandra, 8 januari 2013

  En obekväm relationsroman om det där som inte får hända. En bladvändare med vassa dialoger.

 2. Riktigt bra!
  Malin H, 3 juni 2012

  Jag hade inga särskilda förväntningar alls på den här boken men jag gillade den verkligen! Ett ämne som jag tror att många känner igen sig i, om inte annat i krisen som uppstår. Det är inte ofta det händer men jag längtade verkligen tills jag skulle gå och lägga mig så att jag kunde läsa lite till. Pernilla skriver bra och boken är lättläst och jag tycker också att hon har lyckats bra med karaktärerna och deras egenskaper.

  Det som gjorde mig lite besviken var dels att Caroline var an... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Pernilla Alm