Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
187
Utgivningsdatum
2010-10-05
Upplaga
1
Förlag
Charlie by Kabusa
Medarbetare
Larsson, Erika (form) / Söderström, Erika (form)
Dimensioner
205 x 132 x 13 mm
Vikt
240 g
SAB
Hc.016
ISBN
9789197911009
Skamlöst - Erotiska noveller (häftad)

Skamlöst - Erotiska noveller

Häftad, Svenska, 2010-10-05

Slutsåld

Lust. Hud. Sex. Hetta.
19 författare. 18 heta, lustfyllda, skamlösa noveller. 200 sidor begär. I Skamlöst återspeglas självklarheten i att det finns en mängd olika uttryck av begär och en uppsjö av erotiska blickar.

Skamlöst. Under en okonventionell lägenhetsvisning. Innanför en oväntat öppen dörr i en trappuppgång. Djupt inne i en skog. Framför en webbkamera. Inuti en kyrkosal. I ett förråd, i ett duschrum, i en tentasal. I Loiredalen.

Många av skribenterna i Skamlöst är sedan tidigare etablerade författare. Bland de mest välkända återfinns Birgitta Stenberg, som har skrivit en explicit skildring om ett sexuellt möte som får sin start genom en oväntat öppen dörr i en trappuppgång. Sara Lövestam har skrivit en novell som utspelar sig i skogen och skildrar ett häpnadsväckande och intensivt möte mellan en flicka och ett skogsrå. Viktor Johanssons novell handlar om två unga kvinnor som sänder webcamshower och om spänningen dem emellan. Lars Gårdfeldt har skrivit ett erotiskt poem och Hanna Wallsten om en okonventionell lägenhetsvisning.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Skamlöst - Erotiska noveller