Skolan och barnets utveckling : individen i flocken (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
274
Utgivningsdatum
2015-07-23
Förlag
Northern Wind Publishing
Dimensioner
210 x 130 x 18 mm
Vikt
437 g
SAB
Dofa
ISBN
9789197913645
Skolan och barnets utveckling : individen i flocken (häftad)

Skolan och barnets utveckling : individen i flocken

Häftad,  Svenska, 2015-07-23
165
  • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
  • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
En tankeväckare om ditt barns lärande och utbildning, från spädbarnstiden till ungdomsåren. Här får du vetenskapliga tips och goda praktiska exempel på hur personal inom förskola och skola kan hjälpa ditt barn i elevgruppen. Boken tar upp stress, könskillnader, identitet samt grupp- och individfaktorer som på ett direkt eller indirekt sätt avgör stämning och atmosfär i barnens inlärningsmiljö. Visiospatsiala svårigheter, medicineringsbehov, betygsjakt, skolplikt och skolans strukturella organisation och ekonomiska förutsättningar är andra frågor som noggrant analyseras.
Boken vänder sig till alla intresserade av positiv utveckling genom inlärning och bildning, men specifikt även till dig som förälder (eller far- och morföräldrar) som önskar göra dina barns resa ut i "den stora vida världen" lite mer bekväm och lättsam.

Eliazon har tidigare gett ut boken Perspectivae (2011), och har arbetat som barnpsykolog inom skolans område sedan 1997. Han ger terapeutiskt stöd och handledning via en privat mottagning som drivs i Östersund.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Skolan och barnets utveckling : individen i flocken
  2. +
  3. Viktiga barn : familjehandbok om övervikt och hållbara vardagsvanor

De som köpt den här boken har ofta också köpt Viktiga barn : familjehandbok om övervikt och h... av Monique Le Roux Svalberg, Anders Le Roux Svalberg (inbunden).

Köp båda 2 för 304 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Torbjörn K A Eliazon