Kära Sasha (storpocket)
Format
Storpocket
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2012-11-17
Upplaga
1
Förlag
Gabriella Ekström förlag
Originaltitel
Kära Sasha
Medarbetare
Eriksson, Mats-Olov (red.) / Sundewall, Jesper (red.)
Dimensioner
208 x 135 x 15 mm
Vikt
320 g
ISBN
9789197914130
Kära Sasha (storpocket)

Kära Sasha

Storpocket, Svenska, 2012-11-17
149
 • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
"Kärt barn har många namn sägs det, men vi andra har ännu fler"

Genom en brevväxling med längdskidåkaren Alexandr Batuhkin tas vi med på en resa från Khabarovsk och de snövita skogarna runt Tynda i östra Sibirien till Europa och ett liv tillägnat skidåkningen. Det är en värld där sporten och prestationen betyder allt och för "Sasha" verkar det vara den enda vägen till ett annat liv.
Kära Sasha är en bok om tuffa levnadsvillkor och hårt arbete, om kärleken till naturen, längtan efter frihet och om skidåkning på den allra högsta nivån.

Gabriella Ekström skildrar elitidrott i skönlitterär form med en skicklighet som tilltalar såväl idrottaren som bokälskaren. Hennes cykelromaner ?De som inte vann? och ?Lejontämjaren? har engagerat och underhållit tusentals läsare. Nu har turen kommit till skidsporten och läsaren får en rörande och personlig inblick i en värld där individen är utbytbar, framgången tillfällig och alla medel tycks tillåtna.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Kära Sasha
 2. +
 3. Vattenbäraren

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vattenbäraren av Gabriella Ekström (storpocket).

Köp båda 2 för 328 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Gabriella Ekström

 • De som inte vann

  Gabriella Ekström

  Mathieu tittade överväldigad ut över publikhavet. Han rättade till glasögonen och klickade i foten i pedalen. Trots en lugn fasad skakade han inombords. Han var framme vid sina drömmars mål - Tour de France. I sällskap av tjugotvå lag fyllda med f...

 • Vattenbäraren

  Gabriella Ekström

  ?Sparka. Aldrig. På. Min. Cykel.? väste Mathieu. Sekunden efter stod de öga mot öga några centimeter ifrån varandra, Mathieus hand så hårt invirad i den andres tröjlinning att det knakade i det tunna tyget. Ljudet omkring dem dämpades, Mathieu had...