Vattenbäraren (storpocket)
Fler böcker inom
Format
Storpocket
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2013-11-14
Förlag
Gabriella Ekström förlag
Originaltitel
Vattenbäraren
Medarbetare
Sundewall, Jesper (red.) / Eriksson, Mats-Olov (red.)
Illustratör/Fotograf
Rikard Nilsson
Dimensioner
210 x 135 x 20 mm
Vikt
306 g
SAB
Hc
ISBN
9789197914147
Vattenbäraren (storpocket)

Vattenbäraren

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Storpocket Svenska, 2013-11-14
169
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
?Sparka. Aldrig. På. Min. Cykel.? väste Mathieu. Sekunden efter stod de öga mot öga några centimeter ifrån varandra, Mathieus hand så hårt invirad i den andres tröjlinning att det knakade i det tunna tyget. Ljudet omkring dem dämpades, Mathieu hade glömt sin cykel och sitt svidande nyckelben, han hade faktiskt glömt bort att det fortfarande tävlades runt omkring dem.

Det har gått tio år och Mathieu Talabardon är tillbaka, nu med den erfarne cyklistens vishet och den evige vattenbärarens bitterhet. I den tredje boken om den franske proffscyklisten darrar hettan över sensommarens spanska Pyrenéer och Nigerias röda grusvägar.

Med Vattenbäraren avslutar Gabriella Ekström sin romantrilogi om den franske proffscyklisten Mathieu Talabardon (efter "De som inte vann", 2010 och "Lejontämjaren", 2011). En romantrilogi om tävlingsidrott på den allra högsta nivån, berättad av en kvinna, är något helt unikt i litteratursverige.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Vattenbäraren
  2. +
  3. De som inte vann

De som köpt den här boken har ofta också köpt De som inte vann av Gabriella Ekström (häftad).

Köp båda 2 för 338 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Vattenbäraren. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Cykelnörd
    Jan Odelby, 27 juni 2014

    Är cyklist själv körde min 18 runda runt Vättern i år med fredrikshof ck och cyklat mycket i Europa kär en riktig cykelnörd och har läst hennes två tidigare böcker och mycket annan cykel litteratur och det är just nerven och cykelns psykologi som Gabriella lyckas åstadkommer som nästan känns som man man själv är med och kör.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Gabriella Ekström