Alla mina andetag bär ditt namn (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Gad-trilogin (del 1)
Antal sidor
457
Utgivningsdatum
2010-10-15
Upplaga
1
Förlag
Strateg marknadsföring
Dimensioner
200 x 155 x 30 mm
Vikt
680 g
SAB
Hc
ISBN
9789197914208
Alla mina andetag bär ditt namn (häftad)

Alla mina andetag bär ditt namn

Häftad Svenska, 2010-10-15

Slutsåld

"Gad mindes allt. Allt som smärtat honom och alla hans kärlekar som lett fram till det svåra livsvalet. Han var mannen som fötts två gånger. Han var mannen som dog i unga år utan att någon märkte det, utan att någon frågade hur han kunde se levande ut när han i själva verket frusit ihjäl av tomheten. Dödad av stenar som inte syntes på utsidan. Och hur han föddes igen. Av någon som i sina andetag bar kärleken över hans kropp och förlöste honom."

"Alla mina andetag bär ditt namn" är första delen i Anders Jacobssons trilogi om Gad Gustaf Grecke, ett inträngande och levande porträtt av en man som mitt i livet står inför ett avgörande beslut. Samtidigt är det en fantastisk barndoms-skildring berättad med nerv och närvaro, en tragikomisk och träffsäker skildring av Sverige under 1960- och -70-talet, präglat av politik och en förvirrad klasskamp.

Med berättelsen om Gad har Anders Jacobsson skapat en roman som på ett halsbrytande sätt kastar sig mellan livets kontraster: ljus och mörker, lycka och sorg, vänskap och ondska, kärlek och hat. Den är både djupt personlig och samtidigt allmänmänsklig och angelägen. Trots sitt ofta skakande innehåll är det först och främst en oerhört livsbejakande roman.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Anders Jacobsson