Alla kan läsa! : nya rön om dyslexi (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
45
Utgivningsdatum
2011-06-01
Upplaga
1
Förlag
Harald Blomberg
Dimensioner
210 x 140 x 3 mm
Vikt
96 g
SAB
Eue
ISBN
9789197914413
Alla kan läsa! : nya rön om dyslexi (häftad)

Alla kan läsa! : nya rön om dyslexi

Häftad Svenska, 2011-06-01
90
  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Allt fler barn går ut grundskolan utan att ha lärt sig läsa och skriva ordentligt. När skolan misslyckas att lära barn att läsa har föräldrar istället valt att söka hjälp utanför skolan och upptäckt att sådan hjälp är både snabb och effektiv. Med motorisk träning, reflexintegrering och ljudstimulering har många barn snabbt förbättrat sin läs- och skrivförmåga så att de kan hänga med i skolarbetet.

Dr Blomberg har sedan 1985 hjälpt många barn att komma igång med läsningen eller att övervinna sina läs- och skrivsvårigheter med enkla motoriska övningar, så kallad Rytmisk rörelseträning, och reflexintegrering. Metoden använder enkla helande rörelser som stimulerar hjärnans och nervsystemets förmåga att förnya sig.

I de fall de primitiva spädbarnsreflexerna förblir aktiva kan barnet få problem med bland annat motoriken, synen, artikulationen, och uppmärksamheten. Med de speciella motoriska övningarna får barnet hjälp att integrera dessa reflexer och visuella, fonologiska och uppmärksamhetsproblem kan på så vis åtgärdas. Barnet får på så sätt möjligheter till en naturlig läsinlärning och automatisering av läsprocessen. Enligt dr Blombergs erfarenhet, blir så gott som alla barn med läs- och skrivsvårigheter som gör denna träning, goda läsare, oftast redan inom ett år.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Alla kan läsa! : nya rön om dyslexi
  2. +
  3. Glutenrelaterad störning hos barn och vuxna

De som köpt den här boken har ofta också köpt Glutenrelaterad störning hos barn och vuxna av Harald Blomberg (häftad).

Köp båda 2 för 182 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Harald Blomberg