Attraktion & Kemi (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
160
Utgivningsdatum
2011-10-07
Upplaga
1
Förlag
Tollgerdt förlag
Dimensioner
130 x 205 x 15 mm
Vikt
320 g
SAB
Dokb,158.1
ISBN
9789197914826
Attraktion & Kemi (inbunden)

Attraktion & Kemi

(2 röster)
Inbunden Svenska, 2011-10-07
112
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Personkemi och attraktion, några av de mest spännande områdena för mänskligt välbefinnande, inspiration, kreativitet, kraft och lycka. Alla vill vi bli omtyckta, ha vänner, träffa en partner och lyckas på jobbet.
Vad är det då som ligger bakom attraktion i olika sammanhang? Här får du ta del av den senaste forskningen kring personkemi, höra vad toppchefer tycker är viktigt vid rekrytering och även få tips på och idéer till hur man lyckas i sociala sammanhang. Läs, njut och ta del av olika erfarenheter.

Författare: Ingrid Tollgerdt-Andersson, doktor i ekonomisk psykologi. Ingrid disputerade på Handelshögskolan i Stockholm 1989 med en mycket uppmärksammad doktorsavhandling kring framgångsrikt ledarskap. Sedan dess har hon arbetat som forskare och konsult kring ledarskapsfrågor i både näringsliv och offentlig sektor, nationellt såväl som internationellt. Ingrid är också författare till en av 2010 års mest uppmärksammade inspirationsböcker, Passion, Nyckeln till framgång.

För mer information om publicerat material (vetenskapliga artiklar, böcker mm), se www.tollgerdt.se
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Attraktion & Kemi
  2. +
  3. Adhd på jobbet : om forskning, hjärnan och strategier

De som köpt den här boken har ofta också köpt Adhd på jobbet : om forskning, hjärnan och stra... av Lotta Borg Skoglund, Martina Nelson (häftad).

Köp båda 2 för 341 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ingrid Tollgerdt-Andersson