Relationer : himmel eller helvete? (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
123
Utgivningsdatum
2017-09-01
Upplaga
1
Förlag
Tollgerdt förlag
Dimensioner
211 x 140 x 11 mm
Vikt
271 g
SAB
Do
ISBN
9789197914888

Relationer : himmel eller helvete?

(1 röst)
Inbunden,  Svenska, 2017-09-01
170
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Relationer - magiska, katastrofala eller kanske något mitt emellan?

Förhållandet mellan människor är komplext, ibland komplicerat, samtidigt som det är grunden för mänskligt välbefinnande. Blodsband, vänskap och kärleksrelationer fungerar mer eller mindre väl för olika människor. Varför håller vissa relationer medan andra går i kras??

Relationer - himmel eller helvete ger dig svaren. Boken bygger på forskning kring självkänsla, anknytning, gener, spegelneuroner och andra aspekter som påverkar en relations varaktighet. Du får möta par som levt i långa förhållanden, men också de som brutit upp och gått vidare. Avslutningsvis presenteras en enkel metod som kan tillämpas för att förbättra förhållandet i dess olika faser.

Författare: Ingrid Tollgerdt-Andersson, doktor i ekonomisk psykologi, forskare, författare, bloggare och samhällsdebattör. Ingrid har tidigare publicerat flera vetenskapliga och populärvetenskapliga böcker som fått stor medial uppmärksamhet. Hon har också skrivit skönlitterära verk samt medverkat som expert på personkemi och kroppsspråk i SVT serien Kärlekskoden.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Relationer : himmel eller helvete?
  2. +
  3. De gränslösa : en bok om politikers skolaffärer

De som köpt den här boken har ofta också köpt De gränslösa : en bok om politikers skolaffärer av Marcus Larsson, Åsa Plesner (häftad).

Köp båda 2 för 346 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ingrid Tollgerdt-Andersson