Inget älskar jag mer (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
312
Utgivningsdatum
2021-04-23
Upplaga
1
Förlag
Berghem förlag
Dimensioner
205 x 125 x 28 mm
Vikt
390 g
SAB
Hc
ISBN
9789197916509
Inget älskar jag mer (inbunden)

Inget älskar jag mer

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden, Svenska, 2021-04-23
172
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
År 1889 flyttar Hilda Sparre in på Gunnebo slott. Hon är uppvuxen i en av Göteborgs rikaste familjer och förväntar sig inget annat än det bästa av allt livet har att erbjuda. Hon är nygift och djupt förälskad i sin make, adelsmannen Carl. Tillsammans förbereder de sig för ett liv i Mölndal på herrgården med anor från 1700-talet. Men kan Hilda lita på Carl? Han är ofta bortrest och hon ertappar honom med lögner parallellt med att föremål försvinner och dyker upp igen men på fel platser i hemmet. Konfrontationer med tjänstefolket ställer Hilda inför ett vägval samtidigt som familjehemligheter hotar att komma upp till ytan.
Förändringens vindar blåser i världen och i synnerhet i Göteborg och förstaden Mölndal. Hilda tvingas rannsaka sitt liv och vad hon vill lämna efter sig till den stad och det folk hon älskar så högt.
Inget älskar jag mer är den nästan sanna historien om en kvinna som vågade lyfta blicken och se sin del i samhällsutvecklingen. En av alla bortglömda kvinnor i vår gemensamma historia.

"Inget älskar jag mer" Är Hanna Lans fjärde roman. Tidigare titlar är "Som någon annan bäddar" (2010), "In i evigheten" (2015) och "Havet vilar blankt" (2017).
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Inget älskar jag mer. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Jättefin roman med verklighetsanknytning.
    Elisabet, 14 juli 2021

    Intressant och vacker, om starka kvinnor och Göteborgs & Mölndals historia på 1800- och 1900-talet. Jag vill rekommendera den varmt.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Hanna Lans

  • Som någon annan bäddar

    Hanna Lans

    Som någon annan bäddar är en berättelse om hemlängtan, svek och lögner och om den inre och yttre resa en kvinna genomgår då hon fastnar mellan två länders lagstiftningar. Det ena landet är Sverige, det andra är USA. Läsaren får följa den vindlande...