In i evigheten (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Spökhistorier från Göteborg (del 1)
Utgivningsdatum
2015-11-05
Förlag
Berghem förlag
Dimensioner
175 x 110 x 10 mm
Vikt
259 g
ISBN
9789197916592
In i evigheten (pocket)

In i evigheten

Pocket Svenska, 2015-11-05
68
Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 149 kr för privatpersoner.
En kylig novemberdag bestämmer sig den 96-åriga Nora för att ta sitt liv. Hon är den sista överlevande i en familj om sex personer. Familjen har varit starkt styrande i ortens församling och ruvar på en grym hemlighet. Det är denna hemlighet som Nora nu valt att ta med sig in i döden.

In i Noras hus flyttar snart därpå den levnadsglada Victoria. Hon vill ändra förutsättningarna för sitt liv och tar sig an det fallfärdiga huset och trädgården med stor lust.

Snart står det klart att huset varit centrum för ohyggliga handlingar. Människor ur det förflutna försöker skrämma bort henne samtidigt som grannarna motvilligt delar med sig av sin vetskap om verksamheten i huset.
Långsamt börjar Victoria nysta upp mysteriet med hjälp av sin bäste vän David, sin hund Nisse samt Nora som trotsar tid och rum för att få stopp på sin familj som även i evigheten har makt över människorna i församlingen, och framförallt dem som kommer över tröskeln till deras hus. En tröskel som Victoria både stigit över och utmanat.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. In i evigheten
 2. +
 3. Havet vilar blankt

De som köpt den här boken har ofta också köpt Havet vilar blankt av Hanna Lans (pocket).

Köp båda 2 för 136 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Hanna Lans

 • Havet vilar blankt

  Hanna Lans

  Thea hemsöks av minnet av en man där hon ligger i en sjuksäng på Styrsö efter en olycka. Vem var han och vad vill han? Även barnbarnet Victoria förföljs av mannen som tagit kontakt från andra sidan. Han betraktar på avstånd, enträget. Tvingar dem ...

 • Som någon annan bäddar

  Hanna Lans

  Som någon annan bäddar är en berättelse om hemlängtan, svek och lögner och om den inre och yttre resa en kvinna genomgår då hon fastnar mellan två länders lagstiftningar. Det ena landet är Sverige, det andra är USA. Läsaren får följa den vindlande...

Bloggat om In i evigheten