Gainea (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Gainea (del 1)
Antal sidor
282
Utgivningsdatum
2011-02-05
Upplaga
1
Förlag
Darkness Publishing
Originaltitel
Gainea
Dimensioner
207 x 146 x 18 mm
Vikt
440 g
SAB
Hc
ISBN
9789197922609
Gainea (häftad)

Gainea

Häftad,  Svenska, 2011-02-05

Slutsåld

I begynnelsen var Mörker och Tomhet. Allt som fanns var ett absolut ingenting men ur detta föddes Drömmen. Drömmen framkallade i sin tur en intensiv längtan efter liv och ur den skapade Un både sig själv och en helt ny värld, Gainea. Hon befolkade den med människor, troll, djur och växter och gav sina sju, odödliga furim uppgiften att lära allesammans att leva i enlighet med Drömmen.

Länge verkar det som att cykeln är evig; livet är lyckligt och enkelt och när någon dör återvänder dess själ till Un. Ändå lever skaparen med en frustration över att Gainea aldrig riktigt motsvarar vad hon sett i sin dröm. När befolkningen växer och växer blir det dessutom allt tydligare att något är grundläggande fel i världen. Hur mycket hon än försöker står det klart att Un inte klarar av att förse sin skapelse med tillräckligt mycket föda och folkets desperation stiger.

Snart nog förvandlas Gainea till skådeplatsen för ett maktspel utan dess like och någon måste ta striden. Frågan är bara vem som kämpar för vad.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »